طرز تهیه عصرانه دویماج تبریزی خوشمزه
![دویماج تبریزی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2021/09/طرز-تهیه-دیماج-min-compress.jpg)
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه دویماج تبریزی را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید…
دویماج یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. این غذا برای صبحانه و عصرانه سریع آماده میشود و همراه با سبزی خوردن و میوههای تابستانی (انگور و هندوانه) بسیار طعم لذیذ و دلچسبی دارد.
مواد لازم
- نان خشک تبریزی: ۴ عدد
- آب یا دوغ: ۱ لیوان یا به میزان دلخواه (برای مخلوط کردن – تر کردن و فرم دادن نان خشک)
- پنیر تبریز: ۲۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- گردوی خرد شده: به میزان لازم
طرز تهیه دویماج تبریزی
نانها را درون کاسهای بزرگ به اندازه کورن فلکس (یا ریزتر) کاملاً” خرد کنید و کمکم آب (یا دوغ) را به آن اضافه کرده و هم بزنید. خردههای نان نباید مثل ترید آبگوشت له شوند. همین قدر که تر باشند تا بتوان آنها را گلوله کرد کافیست.
پنیر را نیز ریز رنده کرده و یا خرد کرده و به آن اضافه کنید. اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه کنید و کاملاً با دست مخلوط نمایید. مواد را درون دستها به شکل گرد یا بیضی کاملاً فشرده کنید تا به هم بچسبد و متلاشی نشود. چنانچه از هم باز شد کمی آب و کره آبکرده اضافه کنید.