نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه راحت الحلقوم خانگی با نشاسته ذرت

مواد لازم راحت الحلقوم:

  • نشاسته ذرت: یک فنجان
  • شکر: ۵/۱ فنجان
  • جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • آب: ۳ فنجان
  • پودر نارگیل: نصف فنجان
  • پودر پسته: یک قاشق سوپ‌خوری
  • گردوی خرد شده: مقداری برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه راحت الحلقوم خانگی:

1. نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد حل کرده، می‌گذاریم ته‌نشین شود. سپس آب روی آن را برمی‌داریم و بقیه را در قابلمه می‌ریزیم.

2. ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. مرتب آن را به هم می‌زنیم تا مایع بپزد، طوری که از دیوارهٔ قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد.

3. در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحلقوم را روی آن می‌ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می‌ریزیم. سپس با دست آن را در کف قالب پهن می‌کنیم و می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود.

4. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش‌ها را در بقیه پودر نارگیل می‌غلتانیم. راحت‌الحلقوم‌ها را در ظرفی چیده و روی آن‌ها پودر پسته یا گردوی خرد شده می‌پاشیم.

نوش جان 😉

4.3/5 - (32 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا