سالادها

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس برای ۶ نفر

سالاد الیویه یا اُلویه (به روسی: салат Оливье)، سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از پختن گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود. این سالاد در ایران به «سالاد الیویه» و «سالاد الویه» و در اروپا و آمریکای لاتین به «سالاد روسی» معروف است.

تبلیغات

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه سالاد الویه با کالباس برای ۶ نفر را برای شما آماده نموده ایم.

زمان لازم برای پخت و آماده سازی: ۲ ساعت

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس برای ۶ نفر، مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای 6 نفر:

سیب زمینی پخته  ۳ عدد
هویج متوسط ۳ عدد
خیارشور  ۶ عدد کوچک
کالباس یا ژامبون مرغ خرد شده ¾ پیمانه
کنسرو نخودفرنگی یا نخود فرنگی   ۱ پیمانه
سس مایونز ⅕ پیمانه
تخم مرغ آب پز شده سفت ۴ عدد
شوید و گوجه فرنگی  به مقدار لازم برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه سالاد الویه با کالباس:

  1. سیب زمینی‌ها و تخم مرغ‌ها را درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا کاملاً پخته شوند.
  2. هویج‌ها را نیز آب پز کنید. (برای سیب زمینی‌ها و هویج‌ها می‌توانید از بخار پز هم استفاده کنید.)
  3. نخود فرنگی را نیز درون یک ظرف جداگانه همراه با کمی آب بریزید و بگذارید بپزند و نرم شوند (می‌توانید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید).
  4. سیب زمینی و تخم مرغ و هویج را پس از پخته شدن پوست بگیرید و آن‌ها را به صورت نگینی و ریز خرد کنید.
  5. سیب زمینی‌ها، تخم مرغ‌ها و هویج‌های خرد شده را با نخود فرنگی مخلوط کنید.
  6. خیارشور‌ها را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
  7. کالباس‌ها یا ژامبون مرغ را نیز نگینی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید و صبر کنید تا مواد کاملاً سرد شوند.
  8. سس مایونز را با نمک و فلفل و کمی آبلیمو خوب مخلوط کنید و پس از اینکه مواد سرد شدند نیمی از سس را به مواد اضافه کنید. (مقدار سس بسته به میل خودتان می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد. اگر می‌خواهید الویه چسبندگی بیشتری داشته باشد سس بیشتری اضافه کنید).
  9. سالاد را خوب هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  10. الویه را بچشید و اگر لازم است به آن نمک و فلفل بیشتری بزنید.
  11. روی سالاد را با پلاستیک یا درب محکم بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا سس‌ها کاملاً به خرد مواد بروند و طعم بهتری بگیرند.
  12. پس از چند ساعت سالاد الویه را از یخچال خارج کنید و نیمه‌ی باقی مانده‌ی سس را به آن اضافه کنید.
  13. سالاد را با گوجه و شوید تزئین کنید.
4.3/5 - (6 امتیاز)
تبلیغات
منبع
satenwikipedia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا