سس ها

طرز تهیه سس بلوبری درجه یک خانگی

سس بلوبری (به انگلیسی: Blueberry sauce) نوعی سس است که در قنادی بکار می‌رود.

تبلیغات

مواد لازم سس بلوبری:

  • بلوبری تازه یا یخ زده: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۶۵ گرم
  • آب لیمو: یک‌دوم یک لیموی تازه

همچنین بخوانید: خواص بلوبری برای سلامتی | ارزش غذایی بلوبری

طرز تهیه سس بلوبری:

  1. شکر و آبلیمو را در ظرف نسوز کوچکی بر روی بلوبری پاشیده ظرف را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می‌دهیم. درحالی‌که بلوبری را با کفگیر چوبی به هم زده و له می‌کنیم می‌گذاریم تا بجوشد و نرم شود.
  2. روی حرارت کم ۵–۴ دقیقه می‌جوشانیم تا کمی قوام گرفته و هنگامی‌که کفگیر را ته قابلمه می‌کشیم جای آن باقی بماند. آن را در همان ظرف کوبیده تا له شود.
  3. بلوبری له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست بلوبری را جدا می‌کنیم. سسی که از الک رد شده را می‌گذاریم سرد شود.

نکته: می‌توان این سس را بدون له کردن بلوبری نیز تهیه کرد. در این صورت مقدار کمتری سس به دست می‌آید اما بلوبری نیز بدون اینکه شکل خود را از دست بدهد برای تزیین یا به عنوان مزه به مصرف می‌رسد.

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا