غذاها

طرز تهیه نودل با استیک به روش آسیایی

نودل با استیک آسیایی یکی از غذاهای محبوب است که دارای فواید زیادی برای سلامتی است. این نودل خوش‌طعم است و آماده‌سازی آن زمان زیادی را نمی‌گیرد.

تبلیغات

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نودل با استیک:

  • نودل: 1 بسته 500 گرمی
  • استیک: 3 تیکه
  • سیر: 2 حبه له‌شده
  • روغن ذرت: 1 قاشق غذاخوری
  • آب: 1/4 لیوان
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • سس باربیکیو: 1 قاشق غذاخوری
  • هویج: 2 عدد خلالی شده
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد خلالی شده
  • پیازچه: 2 عدد خردشده
  • بادام‌زمینی: 1/4 لیوان خردشده

روش آماده‌سازی نودل با استیک:

  1. ابتدا نودل را در آب جوش داده‌شده به مدت 10 دقیقه آب‌پز کنید و سپس آن را در صافی ریخته، آب آن را بگیرید و کنار بگذارید.
  2. ابتدا روغن ذرت را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت زیاد بگذارید و سپس تیکه‌های استیک را در آن به‌خوبی سرخ‌کنید تا زمانی که رنگش تغییر کند.
  3. سیر و سس سویا را به آن اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه بگذارید تا پخته شود، بعدازآن مواد را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  4. در همان روغن، نودل های آب‌پز شده، سس باربیکیو، هویج، فلفل دلمه‌ای و پیاز را تف بدهید. پس از طلایی شدن پیاز استیک را مجدد به مواد اضافه کنید.
  5. مخلوط را با نمک و بادام تزیین و طعم دار کنید.

نوش جان 😉

3.7/5 - (3 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا