نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک آلبالو مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو

  • آرد: 1 پیمانه پر
  • شیر: 80 میلی‌لیتر
  • وانیل: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • شکر: 3/4 پیمانه
  • آلبالو تازه: 3/4 پیمانه بدون هسته
  • کره: 1/2 پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: 1/5 قاشق چای‌خوری
  • پودر بادام‌زمینی: 55 گرم
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 2 عدد

نکته: در این کیک ته قالب را آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بگذارید.

تبلیغات

طرز تهیه کیک آلبالو

  1. کره که به دمای محیط رسیده را داخل ظرفی ریخته و هم بزنید بعد شکر را به آن اضافه کنید.
  2. تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید به صورتی که ابتدا یک تخم را اضافه کرده به مدت 2 دقیقه هم زده و تخم‌مرغ بعدی را اضافه کنید و هم بزنید و درنهایت وانیل، شیر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید.
  3. آرد و بیکینگ‌پودر الک شده را کم‌کم به مواد اضافه کنید و در همین حین مواد را با لیسک مخلوط‌کنید (همیشه مواد را به یک سمت هم بزنید تا پف مواد نخوابد).
  4. مواد را در قالب با اندازه 25*35 (انتخاب سایز قالب دلخواه است و می‌توانید از سایزهای دیگر استفاده کنید) بریزید.
  5. وقتی مواد به‌خوبی مخلوط شد آلبالو و پودر بادام‌زمینی را روی آن بریزید و قالب‌ها را به مدت 45 دقیقه داخل فری که یک ربع تا بیست دقیقه قبل با دمای 180 روشن کرده‌اید بگذارید.
  6. پس از گذشت نیم ساعت در فر را بازکنید و چاقویی تمیز داخل کیک فروکنید اگر مواد کیک به چاقو چسبید یعنی کیک هنوز آماده نیست و نیاز به پخت بیشتری دارد پس به آن 15 دقیقه دیگر زمان دهید تا به‌خوبی پخته شود.

نکته: زمانی که کیک را درون فر قراردادید تا 30 دقیقه نباید در فر را بازکنید زیرا این عمل باعث خوابیدن پف کیک خواهد شد.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
بخش آشپزی مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا