دسر

طرز تهیه فرنی برای دو نفر با نشاسته

فرنی (Ferni)، یک خوراکی شیرین و گونه‌ای پودینگ آبکی ست که در شبه‌قاره هند تولید می‌شود و از آنجا به کشورهای متعددی وارد شده‌است. فرنی با آرد برنج و شیر و سایر افزودنی‌ها پخته می‌شود و معمولاً همراه غذای اصلی یا به عنوان دسر مصرف می‌شود.

تبلیغات

علاوه بر فرنی با آرد برنج، فرنی با نشاسته نیز تهیه می‌شود. می‌توان فرنی را یه صورت کاکائویی و زعفرانی نیز سرو کرد. برای فرنی کاکائویی کافی است مقداری کاکائو به فرنی اضافه کرد؛ و برای نوع زعفرانی یک قاشق زعفران آب کرده به آن اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه فرنی نشاسته برای دو نفر

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • نشاسته: ۲ قاشق غذا خوری
  • شیر: ۲ پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذا خوری
  • گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه فرنی ساده:

برای پخت فرنی ابتدا در درون قابلمه‌ای مناسب به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق غذا خوری نشاسته بریزید و سپس شکر را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید و مواد فرنی را هم بزنید بعد از این که مواد فرنی غلیظ شدند مقداری گلاب به مواد اضافه کنید.

سپس فرنی را در صورت تمایل در درون یخچال بگذارید تا خنک شود.

نکاتی برای تهیه بهتر فرنی

  1. در طرز تهیه فرنی با نشاسته باید ابتدا نشاسته را در درون شیر سرد به خوبی حل کنید سپس مخلوط شیر و نشاسته را بر روی شعله گاز قرار دهید.
  2. در هنگام طبخ فرنی باید مخلوط نشاسته و شیر را مدام بر روی گاز هم بزنید تا گلوله نشوند.
  3. اگر می‌خواهید فرنی شما خوش طعم و مجلسی شود بهتر است که در هنگام پخت فرنی مقداری کره و خامه به مواد فرنی اضافه کنید.
  4. فرنی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته نگیرد.
  5. به فرنی که با نشاسته تهیه می‌شود یخ در بهشت نیز می گویند.
5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
argawikipedia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا