نان، کیک و شیرینی

مافین ذرت؛ طرز تهیه مافین ذرت خوشمزه

دستور تهیه مافین با طعم ذرت (به انگلیسی: Corn Muffin).

تبلیغات

مواد لازم مافین ذرت:

مواد لازم برای ۱۰ مافین

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
کره ۱۰۰ گرم به دمای محیط رسیده
شکر ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد به دمای محیط رسیده
نمک اندکی
ماست ساده ۱۴۰ گرم به دمای محیط رسیده
آرد شیرینی (الک شده) ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
ذرت کنسرو شده ۱۲۰ گرم
سبزی کمی برای تزیین

دما و زمان

  • دمای فر: ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۲۵ دقیقه

طرز تهیه مافین ذرت:

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. با لیسک موادی که به کاسه چسبیده است پاک کرده به مایه اضافه می‌کنیم. شکر را هم افزوده بهم می‌زنیم تا مایه سفید شود. با لیسک موادی که به کاسه چسبیده است پاک کرده به مایه اضافه می‌کنیم.

۲. تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد و نمک را کم‌کم به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود. ماست را به مایه افزوده خوب بهم می‌زنیم.

۳. نصف آرد، نمک و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده با درجه کم همزن برقی با مایه تا حدی مخلوط می‌کنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. باقیمانده مواد پودری را هم ریخته کمی بهم می‌زنیم. در صورتی که مایه زیاد بهم زده شود پف نخواهد کرد. حدود ۸۰ گرم از ذرت را با لیسک پلاستیکی با مایه مخلوط می‌کنیم و بقیه را برای تزیین باقی می‌گذاریم. مایه را در درون کاغذ مافین ریخته کمی ذرت و سبزی برای تزیین بر روی مافین قرار می‌دهیم.

تبلیغات

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته به مدت ۲۵ دقیقه می‌گذاریم بپزد.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا