نان، کیک و شیرینی

مافین نارنگی؛ طرز تهیه مافین نارنگی خوشمزه

مواد لازم مافین نارنگی:

مواد لازم برای ۱۲ مافین:

تبلیغات
  • تخم مرغ بزرگ مخلوط شده: یک عدد
  • کره آب شده: نصف پیمانه
  • آب نارنگی: نصف پیمانه
  • پوست یک نارنگی: خلال شده
  • اسانس وانیل: کمی
  • ماست: ۲۰۰ گرم
  • شکر: یک پیمانه
  • آرد: دو پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مافین نارنگی:

۱. در داخل یک کاسهٔ بزرگ تخم مرغ مخلوط شده، کره، آب نارنگی، پوست نارنگی، اسانس وانیل و ماست را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

۲. شکر را به‌خوبی با مواد بالا مخلوط می‌کنیم.

۳. مواد پودری باقیمانده را الک کرده با تمام مواد مخلوط می‌کنیم با لیسک بهم می‌زنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. زیاد بهم زدن مایه باعث می‌شود که کیک پف خود را از دست بدهد. مایه را درون قالب مافین می‌ریزیم.

۴. در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۲۵-۲۰ درجه می‌پزیم.

تبلیغات

۵. مافین نوعی نان است که اگر گرم صرف شود خوشمزه‌تر است بنابراین اگر سرد شد با دمای ۱۵۰ درجه فر یا داخل ماکروویو قبل از صرف گرم می‌کنیم.

نوش جان 😉

5/5 - (2 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا