دسر
طرز تهیه دسر مشکوفی زعفرانی برای 4 نفر
![طرز تهیه دسر مشکوفی زعفرانی برای 4 نفر](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2022/07/مشکوفی-min.jpg)
مشکوفی غذایی است که با نشاسته، شیر، کره، شکر و سایر افزودنیها پخته میشود و معمولاً به عنوان دسر مصرف میشود. این یک دسر مازندرانی است و امروزه این گونه تهیه میشود اما در قدیم برطبق گواهی لغتنامهٔ دهخدا ظاهراً در نواحی دیگر هم معروف بوده است.
تبلیغات
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
طرز تهیه دسر مشکوفی زعفرانی مجلسی
مواد لازم برای 4 نفر:
- شیر (4 لیوان) 1 لیتر
- نشاسته 10 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده نصف فنجان
- گلاب 2 قاشق غذا خوری
- کره 50 گرم
- شکر 8 قاشق غذا خوری
طرز تهیه دسر مشکوفی:
1- شکر و نشاسته رو با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم، کمی شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا نشاسته حل بشه و گلوله نشه.
2- بقیه شیر رو اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم میزنیم.
3- وقتی گرم شد گلاب و کره رو اضافه میکنیم، کره که آب شد زعفران رو افزوده و هم میزنیم تا ته نگیره.
تبلیغات
4- وقتی که جوشید و به غلظت مورد نظر رسید شعله رو خاموش کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین میکنیم.
نکات و فوت و فنهای دسر مشکوفی
- اگر دوست داشتید میتوانید مقداری وانیل به مشکوفی اضافه کنیم ولی زیاد استفاده نکنید زیرا باعث تلخ شدن آن میشود.
- اگر میخواهید مشکوفی را قالبی در بیاورید نیاز به چرب کردن ندارد.
- اگر خواستید میتوانید این دسر را در سه رنگ تهیه کنید بدین صورت وقتی نیم بند شد رنگ بعدی را اضافه کنید.
- زعفران را با یخ دم کنید تا خوش رنگ شود.
- میتوان روی دسر را با خلال پسته یا دارچین به دلخواه تزئین کنید.
- این دسر هم به صورت گرم و هم سرد سرو میشود.
- میتوان به دسر نسکافه اضافه کرد و لا به لا بیسکویت پتی پور ریخت.