دسر

طرز تهیه دسر مشکوفی زعفرانی برای 4 نفر

مشکوفی غذایی است که با نشاسته، شیر، کره، شکر و سایر افزودنیها پخته می‌شود و معمولاً به عنوان دسر مصرف می‌شود. این یک دسر مازندرانی است و امروزه این گونه تهیه می‌شود اما در قدیم برطبق گواهی لغتنامهٔ دهخدا ظاهراً در نواحی دیگر هم معروف بوده است.

تبلیغات

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه دسر مشکوفی زعفرانی مجلسی

مواد لازم برای 4 نفر:

  • شیر (4 لیوان) 1 لیتر
  • نشاسته 10 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده نصف فنجان
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • کره 50 گرم
  • شکر 8 قاشق غذا خوری

طرز تهیه دسر مشکوفی:

1- شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم، کمی شیر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا نشاسته حل بشه و گلوله نشه.

2- بقیه شیر رو اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می‌زنیم.

3- وقتی گرم شد گلاب و کره رو اضافه می‌کنیم، کره که آب شد زعفران رو افزوده و هم می‌زنیم تا ته نگیره.

تبلیغات

4- وقتی که جوشید و به غلظت مورد نظر رسید شعله رو خاموش کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می‌کنیم.

نکات و فوت و فن‌های دسر مشکوفی

  • اگر دوست داشتید می‌توانید مقداری وانیل به مشکوفی اضافه کنیم ولی زیاد استفاده نکنید زیرا باعث تلخ شدن آن می‌شود.
  • اگر می‌خواهید مشکوفی را قالبی در بیاورید نیاز به چرب کردن ندارد.
  • اگر خواستید می‌توانید این دسر را در سه رنگ تهیه کنید بدین صورت وقتی نیم بند شد رنگ بعدی را اضافه کنید.
  • زعفران را با یخ دم کنید تا خوش رنگ شود.
  • می‌توان روی دسر را با خلال پسته یا دارچین به دلخواه تزئین کنید.
  • این دسر هم به صورت گرم و هم سرد سرو می‌شود.
  • می‌توان به دسر نسکافه اضافه کرد و لا به لا بیسکویت پتی پور ریخت.
4.2/5 - (9 امتیاز)

منبع
7ganjashmaziwikipedia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا