دسر

موس تمشک؛ طرز تهیه موس تمشک (رزبری) مجلسی

موس تمشک یا رزبری با استفاده از مرنگ ایتالیایی تهیه می‌شود.

تبلیغات

مواد لازم برای مرنگ ایتالیایی:

نام مادهٔ غذایی مقدار
سفیده تخم مرغ ۶۵ گرم یا تقریباً معادل سفیدهٔ دو تخم مرغ
شکر داخل سفیده ۱۵ گرم
آب برای شربت ۳۵ میلی لیتر
شکر برای شربت ۱۱۰ گرم

طرز تهیه مرنگ ایتالیایی:

۱. ۱۵ گرم شکر و سفیده را با همزن برقی بهم می‌زنیم تا سفیده تقریباً سفت شود و از ظرف نریزد ولی نه به حدی که شیار همزن بر روی آن بیفتد.

۲. آب و ۱۱۰ گرم شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد وقتی دمای آن به ۱۲۰–۱۱۸ درجه رسید، گاز را خاموش می‌کنیم.

۳. شربت را به‌تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کرده با سرعت زیاد بهم‌ می‌زنیم تا کاملاً سفت شود.

مواد لازم برای موس تمشک:

نام مادهٔ غذایی مقدار
لیکور تمشک (رزبری) Crème de Framboise (ضروری نیست بجای آن آب بکار برده شود) ۱۵ میلی لیتر
ژلاتین ۳ گرم
سس تمشک یا پوره تمشک حاضری. باید توجه داشت که پوره تمشک حاضری بدون شکر تهیه می‌شود و سس تمشک خانگی شیرین است. در صورت امکان باید از سس تمشک کم شیرین یا بدون شکر استفاده کرد. (همچنین بخوانید: طرز تهیه سس رزبری یا پوره رزبری (سیاه تمشک) ) ۱۰۰ میلی لیتر
خامهٔ زده شده ۱۰۰ گرم
مرنگ ایتالیایی ۴۵ گرم

طرز تهیه موس تمشک:

۱. ژلاتین تخته‌ای را که قبلاً خیس شده یا پودر ژلاتین را در ۱۵ میلی لیتر آب یا لیکور ریخته و ظرف نسوز را در آب گرم قرار می‌دهیم تا ژلاتین حل شود. باید توجه داشت که ژلاتین باید کاملاً روان شده باشد و بصورت دانه‌های ریز دیده نشود. همچنین افزودن ژلاتین به مادهٔ کاملاً سرد باعث بستن ناگهانی آن خواهد شد بنابراین باید سس تمشک مدتی قبل از فریزر یا یخچال بیرون آورده شده باشد و دمای آن خیلی سرد نباشد.

تبلیغات

۲. سس تمشک را به محلول ژلاتین اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم.

۳. مقدار مرنگ ایتالیایی تعیین شده را به خامهٔ زده شده اضافه می‌کنیم.

۴. خامه و مرنگ و سس تمشک را با یکدیگر با لیسک مخلوط می‌کنیم تا موس یکدست شود.

۵. موس تمشک را در داخل قالب می‌ریزیم. قالب را در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود.

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا