نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان زیتون و پنیر

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 8 نفر

مواد لازم برای تهیه نان زیتون:

  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • شیر: 285 میلی‌تر
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • زیتون سبز: 12 عدد (بدون هسته)
  • رزماری: 1 قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: 200 گرم
  • بیکینگ‌پودر: 1 قاشق غذاخوری

روش آماده‌سازی نان زیتون:

  1. ابتدا فر را در دمای 180 داغ کنید.
  2. آرد، نمک، بیکینگ‌پودر، شیر، تخم‌مرغ و روغن را در همزن برقی قرار دهید و به خوبی هم بزنید.
  3. زیتون، رزماری و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان را به مواد بالا اضافه کنید و همزمان هم بزنید.
  4. مواد را داخل سینی مخصوص نان قرار دهید، پنیر پارمزان باقی‌مانده را روی خمیر اضافه کنید.
  5. خمیر را در فر به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس بگذارید کمی سرد شود، نان آماده سرو است.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا