نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی (شیرینی محلی شهر آمل)

نان کوهی یا نان ییلاقی (شیرینی محلی شهر آمل)

مواد لازم نان کوهی یا نان ییلاقی:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شیر ولرم: ۲ لیوان
  • روغن مایع: ۱ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • خمیر مایع فوری: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد به‌اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد (تقریباً بیش از ۱ کیلو آرد)

مواد داخل نان:

  • گردو خرد شده
  • کنجد
  • شکر
  • هل به اندازه کافی

طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی:

تمام مواد بالا را با دست و در یک جهت هم می‌زنیم و بعد خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرم و تاریک استراحت می‌دهیم. مقداری از خمیر را برداشته و گرد می‌کنیم و بعد داخل آن را با انگشت چال می‌کنیم و مخلوط مواد داخل نان (گردو خرد شده، کنجد، شکر و هل) را در آن ریخته و خمیر را می‌بندیم و گلوله می‌کنیم. قسمتی از نان رو هم در کنجد می‌زنیم تا به عنوان تزیین نان باشد. این نان‌ها در داخل فر پخته می‌شوند.

نوش جان 😉

5/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا