نکات آشپزی

نکات مهم و طلایی تهیه کباب کوبیده

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، نکات طلایی تهیه کباب کوبیده را بیان میکنیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که 4 نوع اصلی دارد. کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه، کباب نگینی و کباب کوبیده زعفرانی.

نکات طلایی و کلیدی تهیه کباب کوبیده

برای تهیه کباب کوبیده ساده؛ 12 نکته باید رعایت شود:

  1. گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملاً بافت آن له شود و هنگامی که ورز می‌دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.
  2. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
  3. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است.
  4. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.
  5. بهتر است نمک را در مراحل  آخر به کباب اضافه کنید.
  6. برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.
  7. گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.
  8. اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی‌افتد.
  9. با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
  10. اگر بین آماده کردن سیخ‌ها و پختن آن فاصله‌ای می افتد بهتر است سیخ‌های کباب را در جای سرد قرار دهید.
  11. قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ‌ها را بگیرید.
  12. برنج این چلوکباب را هم به صورت جداگانه در قابلمه یا پلوپز آماده کنید.
4.7/5 - (6 امتیاز)
منبع
7ganj+ گردآوری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا