دسر
طرز تهیه پودینگ شکلاتی برای 4 نفر
![طرز تهیه پودینگ شکلاتی برای 4 نفر](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2022/07/Chocolate-Pudding-LEAD-6-14e83a9a52b94f1e93b9c67daea09c32-min.jpg)
پودینگ شکلاتی (انگلیسی: Chocolate pudding) دسری با طعم شکلات است. این پودینگ دو نوع اصلی دارد: نوع نخست که ابتدا جوشانده و سپس سرد شده و بافت روکشی رویش تشکیل میشود، در آمریکا و کانادا رایج است و نوع دوم که بخارپز یا پخته شده و شبیه به کیک است، در بریتانیا، ایرلند، استرالیا و نیوزلند رایج است.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه پودینگ شکلاتی برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم.
طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر
مواد لازم برای 4 نفر:
- شکر یک چهارم پیمانه – 50 گرم
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- نشاستهی ذرت دو قاشق غذاخوری (نشاستهی ذرت با آرد ذرت فرق داره)
- پودر قهوهی فوری یک چهارم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- شیر دو پیمانه، ترجیحاً پر چرب
- زرده تخم مرغ سه عدد
- کره دو قاشق غذاخوری – 30 گرم
- شکلات هفتاد درصد خرد شده 75 گرم
- عصارهی وانیل یک قاشق چایخوری
- خامهی زده شده در صورت تمایل برای تزئین
طرز تهیه پودینگ شکلاتی:
- داخل یک شیر جوش متوسط، شکر، پودر کاکائو، نشاستهی ذرت، نمک و پودر قهوهی فوری رو بریزید و مخلوط کنید. کم کم شیر رو اضافه کنید و با ویسک هم بزنید. بعد روی حرارت متوسط قرار بدین و به هم زدن ادامه بدین تا مخلوط کمی غلیظ بشه و کم کم شروع به قل ریز زدن بکنه.
- توی یک کاسهی سایز متوسط زرده هارو بریزید و با ویسک بزنید تا یکدست و کمی روشن بشه. حالا در حالی که دارین زرده هارو ویسک میکنید کم کم از مخلوط شیر گرم اضافه کنید (هر بار حدود یک چهارم پیمانه) و خوب هم بزنید. انقدر این کار رو تکرار کنید تا نصف شیر گرم به زردهها اضافه بشه. بعد همهی مواد رو به شیرجوش برگردونین و روی حرارت متوسط رو به پایین قرار بدین و مدام با ویسک هم بزنید.
- بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه میبینید که مخلوط غلیظ میشه و شروع به قل زدن می کنه. توی این مرحله مایهی پودینگ رو از روی حرارت بردارین.
- شکلات خرد شده، کره و وانیل رو اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا کاملاً آب بشن و مایهی پودینگ یکدست بشه.
- بعد پودینگ رو از صافی رد کنید و بین ظرفهای مورد نظرتون تقسیم کنید. روی پودینگ ها سلفون بکشید و دو ساعت و یا تا زمان استفاده داخل یخچال بگذارید. حتماً سلفون رو جوری قرار بدین که با سطح پودینگ تماس داشته باشه و هوا نخوره وگرنه روی دسر یک لایهی ضخیم تشکیل میشه.
میتونین روی پودینگ ها رو با خامهی زده شده، میوهی تازه مثل توت فرنگی یا انار، شکلات خرد شده و … تزئین کنید.