دسر

طرز تهیه پودینگ شکلاتی برای 8 نفر

پودینگ شکلاتی (انگلیسی: Chocolate pudding) دسری با طعم شکلات است. این پودینگ دو نوع اصلی دارد: نوع نخست که ابتدا جوشانده و سپس سرد شده و بافت روکشی رویش تشکیل میشود، در آمریکا و کانادا رایج است و نوع دوم که بخارپز یا پخته شده و شبیه به کیک است، در بریتانیا، ایرلند، استرالیا و نیوزلند رایج است.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه پودینگ شکلاتی برای 8 نفر را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوشمزه و مجلسی برای 8 نفر

مواد لازم برای 8 نفر:

  • شکر نصف پیمانه – 100 گرم
  • پودر کاکائو 6 قاشق غذاخوری
  • نشاسته‌ی ذرت 4 قاشق غذاخوری (نشاسته‌ی ذرت با آرد ذرت فرق داره)
  • پودر قهوه‌ی فوری نصف قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • شیر 4 پیمانه، ترجیحاً پر چرب
  • زرده تخم مرغ 6 عدد
  • کره 4 قاشق غذاخوری – 60 گرم
  • شکلات هفتاد درصد خرد شده 150 گرم
  • عصاره‌ی وانیل 2 قاشق چایخوری
  • خامه‌ی زده شده در صورت تمایل برای تزئین

طرز تهیه پودینگ شکلاتی:

  1. داخل یک شیر جوش، شکر، پودر کاکائو، نشاسته‌ی ذرت، نمک و پودر قهوه‌ی فوری رو بریزید و مخلوط کنید. کم کم شیر رو اضافه کنید و با ویسک هم بزنید. بعد روی حرارت متوسط قرار بدین و به هم زدن ادامه بدین تا مخلوط کمی غلیظ بشه و کم کم شروع به قل ریز زدن بکنه.
  2. توی یک کاسه‌ی سایز بزرگ زرده هارو بریزید و با ویسک بزنید تا یکدست و کمی روشن بشه. حالا در حالی که دارین زرده هارو ویسک می‌کنید کم کم از مخلوط شیر گرم اضافه کنید (هر بار حدود یک چهارم پیمانه) و خوب هم بزنید. انقدر این کار رو تکرار کنید تا نصف شیر گرم به زرده‌ها اضافه بشه. بعد همه‌ی مواد رو به شیرجوش برگردونین و روی حرارت متوسط رو به پایین قرار بدین و مدام با ویسک هم بزنید.
  3. بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه می‌بینید که مخلوط غلیظ میشه و شروع به قل زدن می کنه. توی این مرحله مایه‌ی پودینگ رو از روی حرارت بردارین.
  4. شکلات خرد شده، کره و وانیل رو اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا کاملاً آب بشن و مایه‌ی پودینگ یکدست بشه.
  5. بعد پودینگ رو از صافی رد کنید و بین ظرف‌های مورد نظرتون تقسیم کنید. روی پودینگ ها سلفون بکشید و دو ساعت و یا تا زمان استفاده داخل یخچال بگذارید. حتماً سلفون رو جوری قرار بدین که با سطح پودینگ تماس داشته باشه و هوا نخوره وگرنه روی دسر یک لایه‌ی ضخیم تشکیل میشه.

میتونین روی پودینگ ها رو با خامه‌ی زده شده، میوه‌ی تازه مثل توت فرنگی یا انار، شکلات خرد شده و … تزئین کنید.

3.3/5 - (3 امتیاز)
منبع
wikipediafidia

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا