غذاها

طرز تهیه پیراشکی ارمنی خوشمزه

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 3 نفر

مواد لازم برای تهیه پیراشکی ارمنی:

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی:

  • آرد سفید: 300 گرم
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • نمک: 50 گرم
  • شکر: 25 گرم
  • آب: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ملات:

  • گوشت: 500 گرم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: 2 لیوان

مواد لازم برای تزیین:

  • جعفری: به میزان لازم (خردشده)
  • خامه‌ترش: 40 گرم
  • لیموترش: یک ورقه
  • گوجه گیلاسی: 1 عدد

روش آماده‌سازی پیراشکی ارمنی:

  1. روش آماده‌سازی خمیر: ابتدا تخم‌مرغ، آرد، نمک و شکر در ظرفی با یکدیگر مخلوط‌کنید، سپس آب را به‌تدریج اضافه کنید طوری که خمیر به‌دست‌آمده نه نرم و نه سفت باشد.
  2. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 الی 20 کنار بگذارید.
  3. روش آماده‌سازی ملات: ابتدا کمی روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید سپس گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید به‌خوبی پخته شود.
  4. خمیر را روی سطح پاشیده شده از آرد پهن کنید سپس با غلتک خمیر را نازک‌کنید و به  شکل دایره برش دهید، ملات را روی نصف خمیر قرار دهید سپس از وسط خمیر را تا کرده و روی ملات گذاشته، کناره‌های خمیر را به‌خوبی تا کنید تا ملات از آن خارج نشود.
  5. روغن را در ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیراشکی را در روغن داغ بگذارید و اجازه دهید تا رنگ آن طلایی شود.
  6. پیراشکی‌ها را در ظرفی قرار دهید سپس گوجه گیلاسی و لیمو اضافه کنید و در کنار خامه‌ترش سرو کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا