غذاها
طرز تهیه پیراشکی ارمنی خوشمزه
![پیراشکی ارمنی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/sambosak1.jpg)
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 3 نفر
مواد لازم برای تهیه پیراشکی ارمنی:
مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی:
- آرد سفید: 300 گرم
- تخممرغ: 1 عدد
- نمک: 50 گرم
- شکر: 25 گرم
- آب: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه ملات:
- گوشت: 500 گرم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- روغن: 2 لیوان
مواد لازم برای تزیین:
- جعفری: به میزان لازم (خردشده)
- خامهترش: 40 گرم
- لیموترش: یک ورقه
- گوجه گیلاسی: 1 عدد
روش آمادهسازی پیراشکی ارمنی:
- روش آمادهسازی خمیر: ابتدا تخممرغ، آرد، نمک و شکر در ظرفی با یکدیگر مخلوطکنید، سپس آب را بهتدریج اضافه کنید طوری که خمیر بهدستآمده نه نرم و نه سفت باشد.
- روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 الی 20 کنار بگذارید.
- روش آمادهسازی ملات: ابتدا کمی روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید سپس گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید بهخوبی پخته شود.
- خمیر را روی سطح پاشیده شده از آرد پهن کنید سپس با غلتک خمیر را نازککنید و به شکل دایره برش دهید، ملات را روی نصف خمیر قرار دهید سپس از وسط خمیر را تا کرده و روی ملات گذاشته، کنارههای خمیر را بهخوبی تا کنید تا ملات از آن خارج نشود.
- روغن را در ماهیتابه عمیق روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیراشکی را در روغن داغ بگذارید و اجازه دهید تا رنگ آن طلایی شود.
- پیراشکیها را در ظرفی قرار دهید سپس گوجه گیلاسی و لیمو اضافه کنید و در کنار خامهترش سرو کنید.
نوش جان 😉