غذاها

طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی

جیائوزی یا به زبان ژاپنی گیوزا نوعی پیراشکی گوشت است.

تبلیغات

مواد لازم پیراشکی گوشت جیائوزی:

مواد لازم برای درست کردن خمیر برای ۲۴ جیائوزی

نام مادهٔ غذایی مقدار
آرد ضعیف (آرد شیرینی) ۱۰۰ گرم
آرد قوی (آرد نان) ۱۰۰ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق چایخوری
آب داغ ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی لیتر
  1. تمامی مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده ورز می‌دهیم تا خمیر یکدست شود در نایلون گذاشته و بیش از یک ساعت به خمیر استراحت می‌دهیم.
  2. خمیر را بصورت یک استوانه در آورده و با کارد آن را به ۲۴ تکه تقسیم می‌کنیم.
  3. بر روی سطح صافی آرد پاشیده و برای پهن کردن ابتدا بر روی تکه بریده شده با کف دست فشار آورده و سپس آن را به صورت گرد پهن می‌کنیم.
نام مادهٔ غذایی مقدار
سیر ریز خرد شده یک حبه
زنجبیل ریز خرد شده یک تکه
تره فرنگی یک چهارم یک تره
تره مقداری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
کلم چینی ریز خرد شده یک چهارم یک کلم
میگو آب‌پز ۶–۵ تا خرد شده
سس سویا یک قاشق چایخوری
ساکی یک قاشق چایخوری
نمک نصف یک قاشق چایخوری برای داخل مواد و یک قاشق غذاخوری برای درآوردن آب کلم چینی
شکر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی:

  1. سیر و زنجبیل و تره و تره فرنگی را ریز خرد کرده تفت می‌دهیم تا بوی آن در بیاید.
  2. میگو را با کمی زنجبیل آب‌پز می‌کنیم. یک قاشق غذاخوری از آب آن را نگه می‌داریم.
  3. کلم چینی را ریز خرد کرده و سپس در داخل صافی ریخته نمک بر روی آن می‌ریزیم تا آب آن بیرون بیاید. سپس آن را در داخل دست فشار داده آب آن را گرفته دور می‌ریزیم.
  4. آب میگوی پخته شده را در داخل گوشت چرخ کرده خام ریخته بعد سس سویا و ساکی و شکر و نمک را اضافه کرده و سبزیجات را هم افزوده ورز می‌دهیم تا کمی مواد بهم بچسبد.
  5. به اندازه یک قاشق مرباخوری از مواد را در داخل خمیری که به شکل گرد پهن شده گذاشته و لبه‌های خمیر را به مانند پیراشکی بهم می‌چسبانیم.
  6. در ماهیتابه کمی روغن ریخته و ابتدا کمی جیائوزی را سرخ کرده سپس یک پیمانه آب داخل ماهیتابه ریخته در ماهیتابه را بسته تا گیوزا آب‌پز شود هنگامیکه آب آن بخار شد. در ماهیتابه را برداشته و صبر می‌کنیم که گیوزا در روغن سرخ شود. همچنین می‌توان آن را در آبجوش فراوان آبپز کرد و پس از پخت با سس سویا و سرکه صرف کرد.
5/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا