بیماری ها

چه غذاهایی برای سرماخوردگی مضر است

در این مطلب بیان خواهیم نمود که چه غذاهایی برای سرماخوردگی مضر است، باما همراه باشید 🙂

برای بهبود هر چه سریع‌تر سرماخوردگی و آنفولانزا علاوه بر مصرف دارو باید پرهیز غذایی هم داشته باشید و از مصرف خوراکی‌هایی که برای سرماخوردگی مضر هستند اجتناب کنید.

پرهیز غذایی سرماخوردگی و آنفولانزا

حتماً بعد از ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا به پزشک مراجعه نموده و داروهای تجویزشده را مصرف می‌کنید. بااین‌حال شما می‌توانید با اجتناب از مصرف ۶ محصول غذایی، از وخامت حال ناشی از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری کنید:

1. شکر: غذای ممنوعه برای سرماخوردگی

شکر باعث التهاب بدن می‌شود. التهاب خود عامل تضعیف گلبول‌های سفید خون است. این گلبول‌ها برای مبارزه با عفونت ضروری هستند.

2. کربوهیدرات‌های ساده: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

این نوع کربوهیدرات‌ها به‌سرعت قند خون بدن را بالا می‌برند و مانند شکر، همان اثرات التهابی را در بدن دارند. سعی کنید به‌جای کربوهیدرات‌های ساده مانند آرد سفید، پاستا، برنج سفید و … نوع پیچیده آن‌ها مانند گندم کامل، دانه‌ها، برنج قهوه‌ای و … را به رژیمتان اضافه کنید.

3. غذاهای چرب: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

این غذاها باعث التهاب و سرکوب سیستم ایمنی بدن می‌شوند. این غذاها همچنین فرایند هضم کربوهیدرات‌ها و پروتئین را کند کرده و باعث ناراحتی‌های گوارشی می‌شوند.

سرماخوردگیغذاهای ممنوعه برای سرماخوردگی

4. لبنیات: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

در بعضی افراد مصرف لبنیات باعث می‌شود خلط موجود در گلو ضخیم‌تر و غیرقابل‌تحمل شود. اگر احساس می‌کنید که با مصرف لبنیات خلط بیشتری تولید می‌شود از مصرف آن بپرهیزید. اما اگر غیرازاین است، لبنیات را که منبع عالی پروتئین و ویتامین دی است و به بدن برای مقابله با عفونت کمک می‌کند، حتماً مصرف کنید.

5. نوشیدنی‌های کافئین دار: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

ازآنجاکه در سرماخوردگی مقدار زیادی از آب و املاح بدن با تب و آبریزش بینی از دست می‌رود، بنابراین نوشیدن نوشیدنی‌های مدر نظیر قهوه با دفع بیش‌ازاندازه آب از بدن و ابتلا به کم‌آبی همراه خواهد شد.

6. ادویه‌ها: خوراکی مضر برای سرماخوردگی

معمولاً مخاط‌های بینی، دهان و حلق افرادی که سرما می‌خورند، ملتهب می‌شوند. التهاب نوعی واکنش ایمونولوژیک سیستم ایمنی بدن به ویروس متجاوز است. به همین دلیل مصرف تمام غذاهای بودار، سرخ‌کرده، چرب، تند یا پر ادویه می‌تواند باعث التهاب بیشتر این بافت‌های ملتهب در مخاط‌های بینی، دهان و حلق افراد سرماخورده باشد. در این حالت، آسیب‌پذیری مخاط‌ها در برابر ویروس سرماخوردگی شدیدتر و وضعیت بیمار بدتر می‌شود.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
seemorghویرایش و بازنویسی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا