نان، کیک و شیرینی

کلوچه زنجبیلی؛ طرز تهیه کلوچه زنجبیلی سبزواری

کلوچه زنجبیلی یا زنجفیلی از شیرینی های محلی شهرستان سبزوار در استان خراسان رضوی است.

مواد لازم کلوچه زنجبیلی سبزوار:

  • روغن جامد: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • ماست: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سبوس دار (آرد کامل گندم): ۱ کیلوگرم

همچنین بخوانید: خواص اعجاب انگیز زنجبیل؛ ارزش غذایی زنجبیل

طرز پخت کلوچه زنجبیلی سبزوار:

1. روغن و شکر را با هم مخلوط کنید، بعد تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.

2. ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. بعد آرد را کم‌کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی به دست آید.

3. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت ۱ سانتی‌متر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

نکته: می‌توان به این کلوچه، طعم‌های مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و…) ضمناً این کلوچه حالت بیسکویت دارد و می‌توانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت ۳ ماه نگهداری کنید. می‌توان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد می‌شود.

نوش جان 😉

4.3/5 - (24 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

‫4 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا