کلوچه زنجبیلی؛ طرز تهیه کلوچه زنجبیلی سبزواری
![کلوچه زنجبیلی سبزوار](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/147.jpg)
کلوچه زنجبیلی یا زنجفیلی از شیرینی های محلی شهرستان سبزوار در استان خراسان رضوی است.
مواد لازم کلوچه زنجبیلی سبزوار:
- روغن جامد: ۲۵۰ گرم
- شکر: ۲۵۰ گرم
- ماست: ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سبوس دار (آرد کامل گندم): ۱ کیلوگرم
همچنین بخوانید: خواص اعجاب انگیز زنجبیل؛ ارزش غذایی زنجبیل
طرز پخت کلوچه زنجبیلی سبزوار:
1. روغن و شکر را با هم مخلوط کنید، بعد تخممرغها را اضافه کنید.
2. ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. بعد آرد را کمکم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
3. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت ۱ سانتیمتر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
نکته: میتوان به این کلوچه، طعمهای مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و…) ضمناً این کلوچه حالت بیسکویت دارد و میتوانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت ۳ ماه نگهداری کنید. میتوان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد میشود.
نوش جان 😉
ممنون درست کردم عالی بود😘
نوش جانتون🙏🌹
نوشجانتان ⚘
منم درست کردم خیلی خوش مزه بود
سلام
میشه به جای روغن جامد از روغن مایع استفاده کرد