کیک موز؛ طرز تهیه کیک موز خامه ای
![کیک موز خامه ای](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/delish-banana-cake-4-1535137229.jpg)
مواد لازم کیک موز:
مواد لازم برای قالب ۲۰ در ۲۰ سانتیمتری چهار گوش
نام مادهٔ غذایی | مقدار |
نمک | اندکی |
کره | ۱۴۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر بهتر است از نوع قهوهای باشد | ۱۴۰ گرم |
آرد | ۱۷۰ گرم |
جوش شیرین | یک سوم قاشق قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | یک دوم قاشق چایخوری |
دارچین | یک دوم قاشق چایخوری |
خامه | ۵۰ گرم |
موز | دو عدد |
پودر نارگیل | مقداری برای تزیین روی کیک در صورت تمایل |
طرز تهیه کیک موز:
1. کرهای که از قبل در حرارت اتاق قرار گرفته با نمک و شکر مخلوط کرده با همزن برقی میزنیم تا سفید و کرم مانند شود.
2. تخم مرغ را هم اضافه کرده با مرغ همزنی بهم میزنیم. یک سوم از مواد پودری آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر و دارچین را از الک گذرانده به مایه افزوده و با لیسک بهم میزنیم.
3. موز را با چنگال له کرده با خامه مخلوط میکنیم. موز و خامه را به مواد دیگر اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم.
4. مواد آردی باقیمانده را از الک گذرانده به این مایه اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم تا ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شود.
5. مواد مخلوط شده را در داخل قالبی که با کاغذ روغنی چرب شده پوشیده شده، میریزیم. روی مواد را میتوانید پودر نارگیل بپاشید.
6. در فر که از قبل گرم شده ابتدا با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه و سپس در حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۶-۱۵ دقیقه میپزیم.
7. روی کیک را با خامه و برش هایی از موز به صورت دلخواه تزیین کنید.
نوش جان 😉