نوشیدنی ها

بهترین نوع قهوه برای فرانسه و دم کردن

قهوه یک نوشیدنی لذت بخش و پرفایده است که با استفاده از دان قهوه آسیاب شده تولید می‌شود. دانه های قهوه همان بذر میوه قهوه هستند که در مناطق گرمسیری جهان رشد می‌کند. اما همە دانە های قهوه يكسان نيستند. انواع مختلفي از دانە های قهوه وجود دارد که خصوصيات، طعم، و عطر متفاوتي دارند. در اين مقالە به شما نشان مي دهيم که چگونە بتوانيد بهترين نوع قهوه را برای دم كردن انتخاب كنيد.

انواع دانە قهوه

رست کردن قهوه

بيش از صد گونە از گياه قهوه وجود دارد، اما سە نوع اصلي آن عبارتند از:

  • عربیکا (Coffea arabica): عربیکا پرطرفدارترين باكيفيت ترين نوع قهوه است که حدود ۶۰ درصد توليد جهاني را تشكيل مي دهد. عربیکا در اتیوپی كشف شده است و در ارتفاعات بالا رشد مي كند. قهوه عربیکا دارای طعم لطیف و عطر خوشایند است و کمترین کافئین را در میان سایر انواع قهوه دارد. عربیکا شامل چندين زيرگروه است که بعضي از معروف ترين آن ها عبارتند از: تيپيكا، بوربون، كاتورا، جئش، و كاتائى.
  • روبوستا (Coffea canephora): روبوستا دارای خصوصیات فیزیکی و شیمیایی متفاوت با عربیکا است. روبستا در آفریقا کشف شده است و در مناطق پست تر رشد می‌کند. روبستا دارای طعم تلخ تر و عطر کمتری است و حدود ۲ برابر عربیکا کافئین دارد. روبوستا حدود ۳۰ درصد تولید جهانی قهوه را تشکیل می‌دهد و معمولا در قهوه‌ های ارزان تر و یا برای تولید اسپرسو استفاده می‌شود.
  • ليبريكا (Coffea liberica): ليبريكا يك نوع كمياب و كمتر شناختە از قهوه است که در ليبريا كشف شده است و در مناطق گرمسيري آسيا رشد مي كند. ليبريكا دارای دانه های بزرگ تر، طعم تلخ تر، و عطر قوی تری است و حدود 2 برابر روبوستا کافئین دارد. ليبريكا در بعضي از كشورهاي آسيايي مانند فيليپين محبوب است ولی در بازار جهانی کمتر یافت می‌شود.

چگونگی انتخاب بهترین نوع قهوه برای فرانسه و دم کردن

قهوه فرانسه

برای انتخاب بهترین نوع قهوه برای دم کردن، باید به چند عامل توجه کنید:

  • سلیقە شخصی: هر فرد ممکن است سلیقە متفاوتی در انتخاب قهوه داشته باشد. بعضی از افراد دوست دارند قهوه‌ ای با طعم تلخ، قوی، و کافئین زیاد داشته باشند، در حالی کە بعضی دیگر قهوه‌ ای با طعم شیرین، ملایم، و کافئین کم را ترجیح می‌دهند. به همین دلیل، بهتر است قبل از خرید قهوه، نظرات دیگران را بخوانید و چند نوع مختلف را امتحان کنید تا ببینید کدام یک به سلیقە شما نزدیک‌تر است.
  • روش آماده سازی: روش آماده سازی قهوه نیز می‌تواند بر طعم و عطر نهایی آن تاثیر گذار باشد. بعضی از روش‌ ها نظیر اسپرسو، موکاپات نیاز به قهوه‌ های تلخ تر و کافئین بیشتر دارند، در حالی کە بعضی از روش‌ های دم کردن نظیر فرانسه، دریپ، و پور اور نیاز به قهوه‌ های شیرین تر و کافئین کمتر دارند. به همین دلیل، بهتر است قهوه‌ ای را انتخاب کنید کە با روش دم کردن مورد نظر شما سازگار باشد.
  • تازگی قهوه: تازگی قهوه نیز یک عامل مهم در انتخاب قهوه برای دم کردن است. قهوه‌ های تازه تولید شده عطر و طعم بهتری دارند و فواید بیشتری برای سلامتی دارند. به همین دلیل، بهتر است قهوه‌ ای را انتخاب کنید کە تازه رست شده و تازه آسیاب باشد.

بهترین نوع قهوه برای فرانسه و دم کردن

با توجە به عوامل بالا، مي توان گفت که بهترين نوع قهوه براي دم كردن بستگي به سليقە، روش دم كردن، و تازگي قهوه دارد. اما به طور كلي، مي توان گفت که:

قهوه های با طعم ملایم مانند برخی از گونه های عربیکا انتخاب بهتری برای دم کردن و فرانسه هستند. در برخی از ترکیبات فرانسه قهوه های روبوستا نیز افزوده می‌شود که باعث تلخی و کافئین بیشتر قهوه نهایی می شود.

انتهای کلام اینکه اگرچه قهوه های عربیکای ملایم برای دم آوری پیشنهاد شده اند اما شما با توجه به سلیقه خود می توانید انواع ترکیب های قهوه را برای این کار امتحان کنید تا به بهترین نتیجه برای خودتان برسید.

اگر برای خرید قهوه با کیفیت به دنبال فروشگاه مناسب می گردید ما به شما خرید از فروشگاه آنلاین قهوه زیگ زاگ را پیشنهاد می کنیم. این فروشگاه با تنوع بسیار بالا هر سلیقه ای را راضی می کند و همچنین با توجه به تازه بودن قهوه های زیگ زاگ بهترین نتیجه را از زحمت خود برای دم کردن قهوه دلخواه خواهید گرفت.

آدرس زیگ زاگ کافی:‌ https://zigzagcoffee.com

4.5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا