غذاها

طرز تهیه نودل چینی (رژیمی)

زمان پخت: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملل: آسیایی

 مواد لازم

– نودل: یک بسته 500 گرمی

– روغن نباتی: یک قاشق غذا خوری

– نمک: نصف قاشق چایی خوری

– کلم برگ: یک لیوان (خرد شده)

– هویج: یک عدد (پوست شده – ورقه ورقه شده)

پیاز سبز: 2 عدد(خرد شده)

فلفل دلمه ای: 1 عدد (ورقه ورقه شده)

سیر: 2 حبه (آسیاب شده)

کرفس: یک عدد(خرد شده)

– سس سویا: 2 قاشق غذا خوری

– سرکه‌ی برنج: 1 قاشق چایی خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایی خوری

روش آماده سازی

-ابتدا نودل را در آب، نمک و روغن آبپز کرده و آبکش کنید.

– روغن را در قابلمه ی بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

– پیاز سبز، هویج، فلفل دلمه ای و کرفس را اضافه کنید و تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، هم بزنید.

– سرکه برنج، سس سویا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

– نودل را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

– غذای شما آماده است، سرو کرده و میل فرمایید.

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

تنها برنامه جامع آموزشی برای درمان زود انزالی

شامل تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن