غذاها

طرز تهیه نودل چینی با سس سویا (رژیمی)

زمان پخت: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملل: آسیایی

 مواد لازم نودل چینی با سس سویا:

  • نودل: یک بسته 500 گرمی
  • روغن نباتی: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • کلم برگ: یک لیوان (خرد شده)
  • هویج: یک عدد (پوست شده – ورقه ورقه شده)
  • پیاز سبز: 2 عدد (خرد شده)
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد (ورقه ورقه شده)
  • سیر: 2 حبه (آسیاب شده)
  • کرفس: یک عدد (خرد شده)
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه‌ی برنج: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سویا در منزل

طرز تهیه نودل چینی با سس سویا:

– ابتدا نودل را در آب، نمک و روغن آب‌پز کرده و آبکش کنید.

– روغن را در قابلمه‌ی بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

– پیاز سبز، کلم برگ، هویج، فلفل دلمه ای و کرفس را اضافه کنید و تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، هم بزنید.

سرکه برنج، سس سویا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

– نودل را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

– غذای شما آماده است، سرو کرده و میل فرمایید.

نوش جان 😉

5/5 - (2 امتیاز)
منبع
ترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا