بهترین آموزشگاه و دوره های قنادی و آشپزی و کافه داری تهران
قنادی و آشپزی از هنرهای آشپزی هستند که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارند. این هنرها به شما کمک می کنند تا با استفاده از مواد اولیه ساده، غذاها و دسرهای خوشمزه و زیبا تهیه نمایید. اگر به قنادی و آشپزی علاقه دارید؛ می توانید با شرکت در کلاس های آموزشی متنوع و کاربردی، مهارت های خود را در این زمینه افزایش دهید.
در تهران، آموزشگاه های متعددی برای یادگیری تخصصی قنادی و آشپزی وجود دارند. اما کدام یک از این آموزشگاه ها بهترین هستند؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با بهترین دوره ها و آموزشگاه های موجود در شهر و استان تهران در زمینه قنادی و آشپزی و کافه داری و ویژگی های این موسسات و کلاس ها آشنا کنیم.
ویژگی های بهترین آموزشگاه قنادی و آشپزی در تهران
یک آموزشگاه قنادی و آشپزی خوب باید دارای ویژگی های زیر باشد:
- کادر آموزشی مجرب و متخصص
آموزشگاه باید از مدرسان با تجربه و متخصص در زمینه قنادی و آشپزی استفاده کند؛ چرا که این مدرسان با استفاده از روش های تدریس موثر و کاربردی، مطالب را به بهترین شکل به هنرجویان منتقل می کنند.
- تجهیزات و امکانات مدرن
آموزشگاه باید از تجهیزات و امکانات مدرن برای برگزاری کلاس های آموزشی استفاده کند زیرا این تجهیزات به هنرجویان کمک می کند تا به بهترین شکل مهارت های نویافته خود را تمرین کنند.
- برنامه آموزشی جامع و کاربردی
آموزشگاه باید برنامه آموزشی جامع و کاربردی را برای دوره های خود طراحی کرده باشد. وجود این برنامه آموزشی سبب می شود تا به هنرجویان در مدت زمان کوتاهی، مهارت های لازم را در زمینه قنادی و آشپزی را کسب کرده و بهبود ببخشند.
- تأییدیه سازمان فنی و حرفه ای
آموزشگاه ترجیحا باید از سازمان فنی و حرفه ای تأییدیه داشته باشد. این تأییدیه نشان دهنده کیفیت دوره های آموزشی آموزشگاه است.
معرفی بهترین آموزشگاه قنادی و آشپزی در تهران
در این بخش قصد داریم فهرستی از بهترین و معتبرترین آموزشگاه های قنادی و آشپزی در تهران را برای شما فهرست کنیم:
- موسسه پرتیکان
- آکادمی سفره ایرانی
- آموزشگاه دنیز
- موسسه آریا تهران
- آکادمی آرسس شف
- آموزشگاه حنانه
- آشپز شو
- و …
با سرچ کردن نام هر کدام از این آموزشگاه ها در اینترنت می توانید به وب سایت و یا شبکه های مجازی مجموعه های مذکور دسترسی داشته و پس از کسب آگاهی نسبت به شرایط و هزینه شرکت در دوره ها، موسسه آموزشی مورد پسند خود را انتخاب نمایید.
مزیت آموزشگاه قنادی و آشپزی فنی و حرفه ای
دوره های قنادی و آشپزی فنی و حرفه ای مزایای زیادی دارند، از جمله:
- آموزش اصولی و حرفه ای
در این دوره ها، شما با اصول و تکنیک های صحیح قنادی و آشپزی آشنا می شوید و می توانید کیک ها و دسرهای خوشمزه و حرفه ای تهیه کنید.
- دریافت مدرک فنی و حرفه ای
هنرجویانی که در این نوع موسسات فنی و حرفه ای دولتی یا آزاد، مهارت های قنادی و آشپزی را فرا گرفته باشند؛ می توانند بعد از پایان یافتن دوره ها با شرکت در آزمون های رسمی، مدرک معتبر و قابل استناد دریافت نمایند که می تواند برای آن ها فرصت های شغلی جدیدی ایجاد کند.
- آشنایی با جدیدترین ترندهای قنادی و آشپزی
در این دوره ها، با جدیدترین ترندهای قنادی و آشپزی (مطابق با آخرین استانداردهای سازمان فنی و حرفه ای کشور) آشنا می شوید و می توانید کیک ها و دسرهایی مطابق با آخرین مد روز تهیه کنید.
بهترین دوره های فنی و حرفه ای قنادی و آشپزی و کافه داری
در ادامه قصد داریم بهترین دوره های مربوط به صنایع غذایی مختلف (اعم از دوره های قنادی و آشپزی سنتی و مدرن و کافی شاپ) را با هم بررسی کرده تا شما عزیزان بتوانید بهترین دوره را متناسب با سلایق و توانمندی های خود انتخاب نمایید.
-
آموزش کیک پزی حرفه ای
دوره آموزش کیک پزی یکی از محبوب ترین دوره های قنادی و آشپزی است. در این دوره، هنرجویان با طرز تهیه انواع کیک ها، از جمله کیک های اسفنجی، ساده، خامه ای، فوندانت، کیک های تولد و کیک های عروسی آشنا می شوند.
-
آموزش کیک با تزیین فوندانت
دوره آموزش کیک فوندانت برای افرادی که علاقه مند به تهیه انواع کیک ها با ظاهر و طراحی بسیار زیبا و فریبنده و مناسب مهمانی و مجالس هستند؛ مناسب است. در این دوره، هنرجویان روش پخت و تزیین انواع کیک های فوندانت، از جمله کیک فوندانت عروسی، کیک فوندانت تولد و کیک فوندانت ولنتاین با طرح های جذاب (پرنسسی، الفبا، تک شاخ، پاییزی و …) را به صورت حرفه ای و تخصصی یاد می گیرند.
-
آموزش پخت نان و نانوایی سنتی و فانتزی
دوره آموزش پخت نان نیز از دیگر دوره های پرطرفدار صنایع غذایی به شمار می آید. در این دوره، هنرجویان با انواع نان های سنتی و مدرن (سنگک، بربری، تافتون، باگت، کروسان، کراس بانز و …)، از جمله نان های حجیم، نان های شیرین و یا نمکی و نان های ترد آشنا می شوند.
-
آموزش کافی شاپ و کافه داری
دوره آموزش کافی شاپ برای افرادی که علاقه مند به راه اندازی کافه (در انواع مختلف مانند کافه کتاب، گیم، قنادی، سیار، دانشجویی و …) هستند، بسیار مناسب است. در این دوره، هنرجویان طرز تهیه انواع نوشیدنی های گرم و سرد کافه ای؛ از جمله قهوه، چای، دمنوش، آبمیوه، شیک و … را می آموزند.
همچنین در این دوره ها در خصوص مراحل راه اندازی کافی شاپ از محاسبه و جذب سرمایه اولیه به روش های گوناگون (برای مثال وام روی مدرک فنی و حرفه ای) گرفته تا لوازم و تجهیزات مورد نیاز و نحوه مدیریت بهینه منابع و … آموزش های تخصصی و حرفه ای به هنرجویان ارائه می شود.
-
آموزش دسرهای ایرانی و خارجی
دوره آموزش دسر برای افرادی که علاقه مند به تهیه انواع دسرهای ایرانی و خارجی خوشمزه و زیبا و سرو آن ها در مهمانی ها و مجالس خانوادگی و رسمی هستند، کاربردی و مفید است. در این دوره، هنرجویان با روش تهیه و تزیین انواع دسرهای سنتی و مدرن، از جمله دسرهای ژله ای، خامه ای، میوه ای، شکلاتی و … را یاد می گیرند.
-
آموزش باریستا و بار تندر و ویتر
دوره آموزش باریستایی را به افرادی که علاقه مند به تهیه نوشیدنی های قهوه به صورت حرفه ای و همچنین کار در کافه ها هستند، پیشنهاد می کنیم. در این دوره، هنرجویان با روش تهیه و تزیین و سرو انواع نوشیدنی های مبتنی بر قهوه و اسپرسو؛ از جمله آمریکانو، کاپوچینو، لاته، موکا و ماکیاتو آشنا می شوند.
-
آموزش کیک سابله حروف و اعداد
کیک های سابله که معمولا به شکل اعداد یا حروف خاصی تهیه و تزئین می شوند؛ این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده اند و افراد زیادی به دنبال یادگیری تخصصی کیک های سابله هستند. در دوره های تخصصی این رشته، هنرجویان روش پخت انواع کیک های سابله، از جمله کیک سابله با طعم هایی مانند شکلاتی، توت فرنگی و وانیلی و به شکل اعداد و حروف فارسی و انگلیسی را فرا می گیرند.
-
آموزش کیک کافی شاپی
دوره آموزش کیک کافی شاپ برای افرادی که قصد دارند کیک های مخصوص سرو به مشتریان کافه تهیه کرده و با عرضه این کیک ها به کافی شاپ ها درآمد خوبی کسب کنند؛ مناسب است. در این دوره، هنرجویان طرز تهیه انواع کیک های قابل سرو در کافه، از جمله کیک های فنجانی یا کاپ کیک، کیک های نسکافه ای، میوه ای، دبل چاکلت و … را به صورت عملی و تخصصی یاد می گیرند.
-
آموزش شیرینی و دسر فرانسوی
شیرینی ها و دسرهای خوشمزه و جذاب فرانسوی در سراسر دنیا محبوب و پرطرفدار هستند و قنادی هایی متعددی در ایران و جهان تاسیس شده اند که فقط محصولات کیک و شیرینی و دسر کشور فرانسه را به مشتریان خود عرضه می دارند.
به همین دلیل، افراد زیادی این روزها به دنبال یادگیری طرز تهیه شیرینی و دسر فرانسوی هستند. در دوره های تخصصی این رشته، هنرجویان با دستور پخت حرفه ای و استاندارد برای تهیه انواع شیرینی های معروف فرانسوی، از جمله ماکارون، کروسان، پای سیب و تارت آشنا می شوند.
-
آموزش شیرینی پزی تر و خشک
دوره آموزش شیرینی پزی را به کسانی که علاقه مند به تهیه انواع شیرینی های خوشمزه و لذیذ خانگی و مجلسی هستند؛ توصیه می کنیم. مهارت های شما بعد از این دوره محدود به تهیه شیرینی و کوکی و کلوچه برای مهمانی ها و دورهمی ها نمی شود؛ به عبارت دیگر، شما قادر خواهید بود به عنوان یک قناد حرفه ای در کارگاه ها و مغازه های تولید و بسته بندی و فروش شیرینی مشغول به کار شده و درآمد خوبی کسب کنید.
در دوره های تخصصی حوزه قنادی، هنرجویان طرز تهیه انواع شیرینی های سنتی و مدرن، از جمله شیرینی های خشک و تر، شیرینی های مخصوص عید نوروز و شب یلدا و سایر مناسبت ها را می آموزند.
-
سایر دوره ها
در ادامه قصد داریم برخی دیگر از دوره هایی که دارای مدرک رسمی فنی و حرفه ای بوده و به طور تخصصی در آموزشگاه های آزاد و دولتی مختلف تدریس می شوند را نام ببریم:
- آموزش باقلوا و شیرینی های محلی
- آشپزی سنتی و غذاهای محلی ایرانی (شهرستان ها)
- تهیه و تزیین غذاهای رژیمی و گیاهی (خوراک نودل با سبزیجات و کوکوی سبزیجات و …)
- آشپزی غذاهای بین المللی (ایتالیایی، ترکیه ای، لبنانی و …)
- برنامه ریزی امور تغذیه (مشاوره تغذیه)
- آشپزی فست فودهای متنوع (پیتزا، پاستا، سالاد سزار و …)
- آموزش فینگر فود و غذاهای در سایز کوچک و انگشتی
- پخت غذاهای دریایی (ماهی، میگو، سوشی و …)
- تزئين كيك (کیک آرایی حرفه ای و تخصصی)
- آماده سازی و تهیه سيني اردور
- سبزي آرایی، سفره آرایی و میوه آرایی
- شکلات سازی و پخت انواع کاکائو حرفه ای
- مدیر بهداشتی بخش غذا ، تغذیه و صنایع غذایی
- نظارت بر بهداشت و ایمنی در واحد غذا و نوشیدنی
- و …
سخن آخر
قنادی و آشپزی از هنرها و سرگرمی های جذاب و لذت بخشی هستند که به شما کمک می کنند تا با تهیه غذاها و دسرهای خوشمزه، لحظات خوشی را برای خود و دیگران رقم بزنید و همچنین در صورت تمایل از این هنرها برای کسب درآمد و حتی اشتغال زایی بهره بگیرید.
در این مقاله سعی کردیم بهترین دوره های قنادی و آشپزی (به ویژه دوره هایی که دارای مدرک رسمی از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند) را به شما معرفی کرده و با مرور کردن ویژگی ها و مشخصات مورد نیاز برای یک آموزشگاه معتبر، شما را در انتخاب مناسب ترین مسیر آموزشی و محل برای یادگیری این مهارت ها یاری دهیم.