خانه داری

چندین روش خشک کردن میوه‌ها

میوه‌های خشک، جایگزینی مناسب برای تنقلات مضر سوپرمارکت‌ها به شمار می‌روند. آن‌ها ماندگاری بالایی دارند و از همه مهم‌تر، سالم هستند. البته معمولا قیمت آنها در فروشگاه‌های اینترنتی گران است؛ بنابراین، بهتر است میوه‌ خشک کن بخرید و خودتان خشک کردن میوه‌ها را شروع کنید.

در ادامه به شما خواهیم گفت چگونه میوه‌ها را با روش‌های مختلف مانند دستگاه میوه‌خشک‌کن، فر و دستگاه سرخ‌کن خشک کنید و از مزه تابستان در سرمای زمستان، لذت ببرید. همچنین در انتها توضیحاتی درباره قیمت میوه خشک کن نیز خواهیم داد.

خشک کردن میوه با دستگاه

یکی از روش‌های ساده در خشک کردن میوه‌ها، استفاده از دستگاه میوه خشک کن است که به همین منظور تولید شده است. فقط بهتر است قبل از خرید، حتما نیاز خودتان و ویژگی‌های دستگاه را بررسی کنید تا مناسب‌ترین دستگاه را بخرید. ضمن اینکه قیمت میوه خشک کن را از مراجع معتبر فروش این دستگاه بپرسید تا هزینه زیادی برای خرید، نپردازید. در ادامه مراحل خشک کردن میوه با دستگاه میوه‌خشک‌کن را توضیح داده‌ایم.

  1. مطمئن شوید میوه‌هایتان تازه و باکیفیت هستند. با میوه‌های رسیده، کبود و فاسد نمی‌توانید میوه‌های خشک خوبی داشته باشید.
  2. تمام میوه‌ها را بشویید و برش دهید. سعی کنید ضخامت همه برش‌ها یکسان باشند. در غیر این صورت، همه میوه‌ها با یک سرعت و همزمان، خشک نمی‌شوند.
  3. کمی آب مرکبات یا اسید اسکوربیک روی میوه‌هایی مانند سیب و گلابی بریزید تا رنگ آن‌ها بعد از خشک شدن تغییر نکند.
  4. کلم بروکلی، گل کلم، کرفس، هویج، ذرت، نخود و سیب‌زمینی را به‌مدت پنج دقیقه در آب جوش قرار دهید تا با سرعت بیشتری خشک شوند و رنگشان تغییر نکند.
  5. می‌توانید نمک، شکر یا ادویه‌جات نیز به میوه‌ها اضافه کنید.
  6. میوه‌های برش خورده را روی سینی‌های دستگاه میوه‌خشک‌کن بگذارید. اگر آنها را روی یکدیگر قرار دهید، سرعت خشک شدنشان کاهش خواهد یافت.
  7. دفترچه راهنمای دستگاه را مطالعه کنید و اطلاعاتی درباره مدت زمان لازم برای خشک کردن میوه‌ها به دست آورید؛ خوب است بدانید این پروسه ممکن است بین 8 تا 12 ساعت طول بکشد.
  8. خشکی میوه‌ها را هر چند ساعت یکبار بررسی کنید. برای این کار، یکی از برش‌ها را از دستگاه بیرون بیاورید. چند دقیقه صبر کنید تا میوه خنک شود و سپس خشکی آن را با انگشتان خود بررسی کنید. همچنین می‌توانید میوه را دوباره برش دهید و رطوبت لبه‌های بریده‌شده را بررسی کنید. اگر رطوبتی مشاهده می‌کنید، میوه را دوباره داخل دستگاه قرار دهید.
  9. پس از خشک شدن میوه‌ها، 30 تا 60 دقیقه صبر کنید تا همه برش‌ها، خنک شود. سپس آن‌ها را در ظروف دربسته یا کیسه‌های فریزر قرار دهید و در مکانی خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید.

خشک کردن میوه در فر

علاوه بر قیمت میوه خشک کن، شما می‌توانید قیمت فرهای برندهای مختلف را در سایت ویترین نت مقایسه کنید. برای خشک کردن میوه در فر، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. ابتدا فر را گرم کنید. دمای فر باید 200 درجه فرانهایت باشد. اگر دمای فر بیش از درجه ذکرشده باشد، میوه‌ها به جای خشک شدن، می‌پزند.
  2. میوه‌ها را بشویید و سپس آب آنها را به طور کامل بگیرید. همچنین می‌توانید آنها را در ترکیبی از آب سرد و آبلیمو یا اسید سیتریک قرار دهید و از قهوه‌ای شدن آن‌ها جلوگیری کنید.
  3. میوه‌ها را با چاقویی تیز برش دهید. برش‌ها باید نازک باشند.
  4. چند کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید و برش‌های میوه‌ها را روی آن بچینید.
  5. میوه‌ها باید بین 4 تا 8 ساعت با توجه به اندازه و میزان آب آن‌ها در فر بمانند تا خشک شوند. در طول زمان ذکرشده، فر را چندین بار برای بررسی میزان خشکی آنها باز کنید.
  6. پس از خشک شدن میوه‌ها، آن‌ها را در ظرف‌های دربسته و در دمای اتاق نگهداری کنید. شما می‌توانید میوه‌های خشک را در کیسه‌های فریزر یا ظروف شیشه‌ای یا پلاستیکی نگهداری کنید. اگر آن‌ها را به‌درستی نگهداری کنید، حتی پس از یک سال نیز قابل خوردن خواهند بود.

استفاده از روش های سرخ کردن

شما می‌توانید میوه‌ها را در سرخ‌کن بدون روغن نیز خشک کنید. علاوه بر قیمت میوه خشک کن و فر، می‌توانید قیمت انواع سرخ‌کن‌های خانگی و صنعتی را نیز در ویترین نت ببینید. برای خشک کردن میوه‌ها با سرخ‌کن بدون روغن، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. میوه‌ها را به‌خوبی بشویید و مطمئن شوید هیچ‌گونه کثیفی روی آنها باقی نمانده است.
  2. اکنون میوه‌ها را با چاقو، دستگاه‌های خردکن یا اسلایسر دستی برش دهید. برش‌ها باید ضخامت مشابهی داشته باشند.
  3. کمی آب خنک در کاسه‌ای بریزید و آبلیمو را به آن اضافه کنید. برش‌ها را درون این کاسه بریزید تا از قهوه‌ای شدن آن‌ها جلوگیری کنید.
  4. اکنون میوه‌های برش‌خورده را از آب خنک بردارید و آن‌ها را با کمک دستمال کاغذی یا پارچه‌ای تمیز، خشک کنید.
  5. برش‌های میوه‌ها را به‌صورت منظم در کف سرخ‌کن بگذارید. نباید آن‌ها را روی یکدیگر قرار دهید. برش‌های میوه‌ها را روی سینی سرخ‌کن نیز بگذارید. اگر می‌توانید طبقات بیشتری به سینی سرخ‌کن اضافه کنید، بقیه میوه‌ها را روی این طبقات قرار دهید.
  6. حالت خشک کردن (DEHYDRATE) دستگاه سرخ‌کن را روشن کنید و ببینید دستگاه چه مدت زمانی را به شما نشان می‌دهد. دستگاه ممکن است 7 الی 8 ساعت را به شما نشان دهد.
  7. تا زمان پیشنهادی دستگاه منتظر بمانید و سپس میزان خشکی میوه‌ها را بررسی کنید. اگر آنها رطوبت دارند، 15 الی 20 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا به‌خوبی خشک شوند.
  8. برش‌ها را از سرخ‌کن دربیاورید و تا خنک شدن آن‌ها صبر کنید. سپس آن‌ها را در ظروف دربسته قرار دهید. مطمئن شوید ظروف دربسته هیچ‌گونه رطوبتی ندارند. اگر رطوبتی در ظروف وجود داشته باشد، میوه‌های خشک شما ماندگاری بالایی نخواهند داشت.

میان‎‌وعده‌های آماده سوپرمارکت‌ها دارای روغن و مواد چاق‌کننده و مضر هستند؛ بنابراین، میوه‌های خشک می‌توانند جایگزینی عالی باشند. خشک کردن، گزینه‌ای مناسب برای ذخیره میوه‌های محبوبتان و تبدیل آن‌ها به میان وعده‌هایی سالم و خوشمزه است. شما می‌توانید آن‌ها را روی بستنی خود قرار دهید یا هنگام تماشای فیلم‌ها میل کنید.

از میان روش‌های ذکرشده برای خشک کردن میوه‌ها، ما روش دستگاه میوه‌خشک‌کن را به شما پیشنهاد می‌دهیم. قیمت میوه خشک کن به عواملی مختلفی مانند ظرفیت دستگاه و تعداد سینی بستگی دارد. شما می‌توانید بهترین قیمت میوه خشک کن را در سایت ویترین نت مشاهده کنید یا با تأمین‌کنندگان این سایت برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید. دستگاه میوه‌خشک‌کن می‌تواند به شما کمک کند از سبک زندگی سالم لذت ببرید. کافی است برای خرید و اطلاع از قیمت میوه خشک کن از ویترین نت، روی لینک زیر کلیک کنید.

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا