رپورتاژ آگهی

چگونه از تقویم اقتصادی فارکس استفاده کنیم

بازار فارکس، مجموعه‌ای از ابزارها را در اختیار کسانی که به تجارت ارز علاقه‌مند هستند، می‌گذارد. یکی از این ابزارهای مفید، تقویم اقتصادی فارکس است که برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگتر، باید از آن بهره ببرید. در این مکالمه، به بررسی این ابزار می‌پردازیم و روش استفاده از آن را توضیح می‌دهیم. لطفاً با ما همراه شوید.

در بازار فارکس چه خبر است؟

قبل از اینکه به بررسی تقویم اقتصادی فارکس بپردازیم، باید به سوال «فارکس چیست؟» پاسخ دهیم. «بازار فارکس»، «بازار ارز خارجی» یا «Foreign Exchange»، بزرگترین و پرجنب و جوش‌ترین بازار مالی جهان است که در آن ارزهای مختلف جهان معامله می‌شوند. این بازار به عنوان یک بازار «بین بانکی» فعالیت می‌کند و معاملات در آن به صورت الکترونیکی بین بانک‌ها و توسط «معامله‌گران حرفه‌ای»، «شرکت‌های مالی» و «سرمایه‌ گذاران» صورت می‌گیرد. بازار فارکس، قدمت بیشتری نسبت به آنچه که به نظر می‌رسد دارد.

تاریخچه این بازار به زمانی برمی‌گردد که نرخ ارزها توسط دولت‌ها به صورت ثابت تعیین می‌شد. در آن زمان، مردم یا سرمایه گذاران نقشی در این موضوع نداشتند و بانک‌های مرکزی همراه با بانک‌های تجاری این مسئله را حل می‌کردند. با گذر زمان، دسترسی مردم و سرمایه گذاران به این بازار افزایش یافت. در نهایت، در سال 1971 بازار ارز خارجی مدرن شکل گرفت و بازار فارکس را به وجود آورد.

اصلی‌ترین ویژگی‌ بازار فارکس چیست؟

یکی از مهم‌ترین خصوصیات بازار فارکس، فعال بودن آن به صورت ۲۴ ساعته است. در مقابل بورس‌های مالی دیگر که فقط در ساعت‌های مشخصی فعال هستند، بازار فارکس همیشه در دسترس است. به لطف این ویژگی، معامله‌گران می‌توانند در هر لحظه از روز، مستقیماً معامله انجام دهند. خرید و فروش در بازار فارکس با کمک «بروکرها» صورت می‌گیرد.

بروکرها یا کارگزاری‌ها، واسطه‌ای بین شما و بازار فارکس هستند و در عوض دریافت کارمزد، به شما امکان معامله ارزهای مختلف، سهام شرکت‌های بزرگ و حتی برخی از ارزهای دیجیتال را می‌دهند. برای پیدا کردن بهترین بروکر فارکس، وقت بگذارید و با جستجو در شبکه‌های اجتماعی و مطالعه نظرات کاربران دیگر، بررسی قوانین هر صرافی، سابقه‌اش، میزان کارمزدی که نسبت به سایر بروکرها دریافت می‌کند و امکاناتی که برای معامله‌گران فراهم می‌کند، بهترین بروکر را برای خود انتخاب کنید.

تقویم اقتصادی فارکس چیست؟

تقویم اقتصادی فارکس یکی از ابزارهای کلیدی برای تریدرها و سرمایه گذاران فارکس است. این تقویم معمولا در وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های معاملاتی قابل دسترسی است. تقویم اقتصادی فارکس، رویدادهای اقتصادی، سیاسی و مناسبت‌های جهانی مهم را شامل می‌شود؛ رویدادهایی که می‌توانند تاثیر قابل توجهی بر بازار فارکس و در نتیجه بر معاملات شما داشته باشند. در تقویم اقتصادی فارکس، شما می‌توانید موارد زیر را بیابید:

  • رویدادهای اقتصادی نظیر: «نرخ بیکاری»، «تورم»، «رشد اقتصادی»، «تولید صنعتی» و غیره
  • رویدادهای سیاسی شامل: «انتخابات»، «تنش‌های سیاسی بین کشورها»، «مشکلات سیاسی داخلی کشورها»، «شروع تحریم یا حذف آن علیه یک کشور» و غیره
  • پیش‌بینی‌های متفاوت اقتصاددان‌ها و تحلیل‌گرها
  • جشن‌ها و تعطیلات رسمی در کشورهای مختلف که باعث تعطیلی بانک‌ها می‌شوند
  • دسته‌بندی اخبار بنیادی و فنی
  • و …

چطور می‌توان از این تقویم برای معامله در فارکس کمک گرفت؟

شما می‌توانید از این تقویم برای تدوین استراتژی معاملاتی خود استفاده کنید. به این صورت که تصمیمات معاملاتی، چه ورود به موقعیت معاملاتی و چه خروج از آن، را با در نظر گرفتن تاثیر رویدادهای این تقویم اتخاذ کنید؛ برای مثال، اگر خبری در تقویم اقتصادی مربوط به کشور امریکا باشد، این موضوع بر تمام جفت ارزهایی که یکی از اجزای آن دلار آمریکا است تاثیر می‌گذارد.

اگر از پیش، تقویم اقتصادی را مورد بررسی قرار داده باشید، می‌توانید از ریسک‌های غیرضروری پرهیز کنید و زمانبندی بهینه‌تری برای ورود یا خروج از معاملات خود تعیین نمایید.

سه روش معاملاتی با استفاده از تقویم اقتصادی فارکس

معامله‌گران بازار فارکس، سه استراتژی مختلف در قبال تقویم اقتصادی اتخاذ می‌کنند:

1- موقع رویدادها معامله نمی‌کنند

در این روش، معامله‌گرها زمانی که یک رویداد مهم در تقویم مشخص می‌شود، در آن بازه زمانی از معامله خودداری می‌کنند. دلیل این امر این است که معامله در همزمان با رویدادهای مهم نیازمند تسلط معامله‌گر بر تحلیل‌های بنیادی و تکنیکال است. بسیاری از معامله‌گرها که این تسلط را در خود نمی‌بینند، تا زمانی که اوضاع به حالت عادی بازگردد، تلاش می‌کنند که معامله نکنند.

2- قبل و بعد از رویدادها معالمه نمی‌کنند

این گروه از معامله‌گرها تصمیم می‌گیرند که از تاثیر این رویدادها بر بازار فارکس بهره ببرند و سودآوری کنند. این نوع معاملات به دانش و تجربه معامله‌گر در انجام تحلیل‌های بنیادی و تکنیکال متکی است، اما اگر معامله‌گر بتواند این کار را به درستی انجام دهد، سود قابل ملاحظه‌ای کسب خواهد کرد.

3- انجام معامله بدون استفاده از تحلیل تکنیکال

گروه سوم از معامله‌گرها در زمان رخ دادن اخبار و فقط با استفاده از تحلیل بنیادی، معامله را انجام می‌دهند. کارشناسان استفاده از این استراتژی را بسیار خطرناک می‌دانند. زیرا این روش، معامله‌گر را از استفاده از اطلاعات ارزشمندی که تحلیل تکنیکال درباره قیمت ارائه می‌دهد، منع می‌کند.

چطور تقویم اقتصادی فارکس را بخوانیم؟

تفسیر تقویم اقتصادی فارکس کار پیچیده‌ای نیست. این تقویم مانند تقویم‌های روزمره، رویدادها را بر اساس روز مشخص می‌کند؛ اما چون این یک تقویم جهانی است، کشورها نیز در آن در نظر گرفته شده‌اند. شما می‌توانید با استفاده از فیلترهایی که در این تقویم‌ها وجود دارد، رویدادهایی که در یک کشور خاص برایتان مهم هستند را پیگیری کنید.

قبل از خواندن تقویم اقتصادی فارکس روی آموزش آن سرمایه گذاری کنید

قبل از اینکه به خواندن تقویم اقتصادی فارکس بپردازید، باید روی آموزش آن سرمایه‌گذاری کنید. یادگیری روش‌های سرمایه‌گذاری و تجارت در فارکس، از توانایی خواندن تقویم اقتصادی مهم‌تر است.

شما بدون آشنایی با مبانی معاملات فارکس، نمی‌توانید از اطلاعات و رویدادهای اقتصادی استفاده کافی کنید. بنابراین، اولین کاری که باید انجام دهید، جستجو برای آموزش فارکس است. خوشبختانه، بازار فارکس دارای تاریخچه‌ای طولانی است و با یک جستجوی ساده در اینترنت، می‌توانید منابع آموزشی بسیار خوبی برای خود پیدا کنید. علاوه بر این، بهترین کتاب آموزش فارکس معرفی شده اند که با تجربیات نویسنده، راهنمایی‌های مفیدی درباره سرمایه‌گذاری و تجارت موثر در این بازار پرفرصت ارائه می‌دهند. همچنین اگر ساکن شهر اصفهان هستید پیشنهاد میکنیم آموزش فارکس در اصفهان آکادمی استاد ترید را شرکت کنید.

1/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا