غذاها

طرز تهیه مرغ کبابی به روش یونانی

کباب مرغ یونانی یکی از انواع جوجه کباب های معروف در جهان است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تهیه می شود. در این روش مرغ با مواد مخصوصی طعم دار می شود.

زمان آماده سازی: 100 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملل: اروپا

مواد لازم

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 1 حبه (خرد شده)

سینه مرغ: 4 تیکه (بدون استخوان)

جعفری: 3 قاشق غذاخوری (خرد شده – تازه)

اورگانو (پونه): نصف قاشق چایخوری (خشک شده)

نکته: شما به سه روش میتوانید این مرغ را طبخ کنید. روش اول استفاده از تابه است که راحت ترین و مرسوم ترین روش تهیه این کباب است، روش دوم استفاده از فر و روش سوم هم استفاده از منقل ذغال است.

روش پخت

  1. آبلیمو، روغن زیتون، جعفری، سیر و پونه را با هم مخلوط نمایید.
  2. ابتدا با چنگال روی سینه مرغ چند سوراخ ایجاد کنید و سپس آن را به مدت 1 ساعت در مخلوط اولیه بخوابانید.
  3. سینه مرغ را از ظرف خارج کنید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید. در طول این مدت زمان، طرف مرغ را بچرخانید تا به خوبی پخته شود.
5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا