آشپزی

طرز تهیه ادویه ایتالیایی

ادویه ایتالیایی از ادویه های پرکاربرد در آشپزی است. این ادویه در انواع پیتزا، اسنک، سالاد، اسپاگتی، ماکارانی و سس استفاده می شود . ادویه ایتالیایی خوش طعم و معطر است و به غذاها رنگ و بوی ویژه ای می دهد.

مواد لازم:

پونه: دو قاشق غذاخوری

– ریحان: دو قاشق غذاخوری

رزماری: دو قاشق غذاخوری

آویشن: دو قاشق غذاخوری آویشن

– مرزنگوش: دو قاشق غذاخوری

روش آماده سازی

برای داشتن طعمی بهتر، سبزیجات نام برده شده را تهیه کرده، آنها را به خوبی بشورید و در منزل خشک کنید. پس از خشک شدن سبزیجات، آنها را با هم مخلوط نمایید (در تهیه ادویه ایتالیایی لازم نیست سبزیجات، آسیاب شوند).

ادویه را در ظرفی دربسته که کاملا خشک و تمیز است بریزید و در جای خنک و تاریک نگهداری نمایید.

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن