خورشها و قلیهها
طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

300 گرم خورش بامیه با گوشت، دارای 526 کالری، 29 گرم پروتئین، 20 گرم کربوهیدرات و 37 گرم چربی است.
مواد لازم
بامیه: 600 گرم (اندازه کوچک)
روغن سرخ کردنی: نصف لیوان
گوشت گاو: 600 گرم (خرد شده به صورت مکعب)
آب: 4 لیوان یا 1 لیتر
گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط یا 600 گرم (خرد شده به صورت مکعب های کوچک)
عصاره مرغ: 2 حبه
کره: نصف قاشق غذاخوری
سیر: 4 حبه (آسیاب شده)
جعفری: 3/4 لیوان یا 50 گرم (خرد شده)
روش طبخ
- ابتدا سر و ته بامیه ها رو بزنید، با کمی روغن آن را تا حدی که نیمه پخته شود، تف دهید.
- بامیه ها را از ماهیتابه خارج کرده و بگذارید روغن آن خارج شود.
- گوشت و آب را در قابله ای بزرگ بریزید و بگذارید جوش بخورد. در صورتی که روی آب، کف جمع شد، کف را بردارید.
- تا زمانی که گوشت به پخته شدن نزدیک شود قابلمه روی حرارت بماند.
- گوجه فرنگی و عصاره مرغ را به مخلوط آب و گوشت اضافه کنید و در صورت نیاز کمی آب به آن اضافه کنید. تا زمانی که گوشت کاملا پخته شود، مواد روی حرارت ملایم بگذارید.
- ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و کره را داخل آن بریزید.
- سیر و جعفری را به مدت 2 دقیقه، تف دهید.
- سیر، جعفری و بامیه های سرخ شده را به خورش اضافه کنید.
- خورش بامیه را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده تا لعاب بندازد.
خورش بامیه با گوشت شما آماده است، آن را سرو کرده و میل فرمایید.