غذاها

طرز تهیه خورش لوبیا سفید با گوشت

هر 300 گرم خورش لوبیا سفید با گوشت، دارای 838 کالری، 42 گرم پروتئین، 80 گرم کربوهیدرات و 38 گرم چربی است.

مواد لازم خورش لوبیا سفید:

  • لوبیا سفید: 1 لیوان یا 180 گرم ( از 12 ساعت قبل در آب بخوابانید)
  • گوشت گوسفند با استخوان: 1 کیلوگرم
  • آب: 4 لیوان یا 1 لیتر
  • پیاز: 1 عدد متوسط یا 150 گرم (خرد شده)
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • دارچین: به میزان لازم
  • عصاره مرغ: 2 حبه
  • روغن: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر: 7 حبه (آسیاب شده)
  • گوجه فرنگی: 3 عدد متوسط یا 450 گرم (خرد شده)
  • رب گوجه فرنگی: 1.5 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای طبخ برنج:

  • برنج: 2 لیوان یا 400 گرم
  • آب: 3 لیوان یا 750 میلی لیتر
  • روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش لوبیا سفید:

  1. ابتدا لوبیای سفید را در آب جوش ریخته و نیم پز کنید به صورتی که کاملا پخته نشود و در نهایت آن را آبکش کنید.
  2. قابلمه ای را از آب پر کنید و گوشت را در آن آبپز کنید. در طی زمان آبپز شدن، کف های بوجود آمده روی آب را جمع کنید.
  3. پیاز، فلفل سیاه، دارچین و عصاره مرغ را به آب گوشت اضافه کنید و اجاق را به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم تنظیم کنید. (تا زمانی که گوشت نیم پخت شود)
  4. پس از گذشت 40 دقیقه، گوشت را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
  5. روغن را در قابلمه ای بزرگ داغ کنید و سیر را به مدت 2 الی 3 دقیقه در قابلمه تف بدهید.
  6. گوشت را به سیر اضافه کرده و 3 الی 4 دقیقه زمان دهید تا گوشت طبخ شود. (به آرامی گوشت را جابجا کرده تا به خوبی پخته شود)
  7. گوجه، رب گوجه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و کمی دارچین را به گوشت و سیر اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه اجازه بدهید تا با مواد تف بخورد.
  8. مخلوط گوشت را به مخلوط اولیه اضافه کنید و به مدت 20 الی 25 دقیقه اجازه دهید که خورشت پخته شود و لعاب بیفتد.

طبخ برنج به صورت کته:

  1. برنج را با آب سرد بشورید و آبکش کنید.
  2. برنج را در کاسه ای بزرگ که حاوی آب سرد است بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را رها کنید.
  3. پس از گذشت 20 دقیقه مجددا برنج را آبکش کنید.
  4. 3 لیوان آب را در قابلمه ای بریزید و برنج و روغن را به آن اضافه کنید.
  5. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و بگذارید که آب برنج کاملا خشک شود.
  6. پس از خشک شدن آب برنج، دمکش را روی درب قابلمه قرار داده و حرارت اجاق گاز را کم کنید.
  7. 15 الی 20 دقیقه کافیست تا برنج دم بکشد.

برنج و خورشت را جداگانه سرو کرده و میل فرمایید.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا