طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 6 نفر
![](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2022/04/ash-reshteh-1-min.jpg)
آش رشته یکی از خوشمزهترین میان وعدههای ما ایرانیهاست. امروز در این مطلب طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه را بیان خواهیم نمود. با ما همراه باشید.
دستور پخت آش رشته مجلسی برای 6 نفر
مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 6 نفر
- نخود: نصف لیوان
- عدس: نصف لیوان
- لوبیا چیتی: نصف لیوان
- سبزی آش شامل: (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) هر کدام به نسبت مساوی باشه. اگه فصل اسفناج نبود میتوانیم از برگ چغندر استفاده کنیم.
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- رشته آشی: ۱ بسته
- ادویه: فلفل و زردچوبه و نمک به مقدار لازم
- نعنا خشک و پیاز سرخ شده و سیر داغ و کشک: به مقدار لازم
طرز تهیه آش رشته مجلسی:
حبوبات را به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم و چندین بار آبش را عوض میکنیم و نخود و لوبیا را جداگانه میپزیم.
عدس نیاز به خیساندن ندارد و عدس را نیم پز میکنیم تا له نشود.
پیاز را نگینی خرد کرده با زردچوبه و فلفل سیاه خوب تفت میدیم تا عطر پیاز خارج بشه و طلایی و زرد رنگ بشه.
حالا حبوبات و آب را اضافه میکنیم تا به جوش بیاد.
سبزی آش را اضافه کرده حرارت را کم میکنیم تا آش خوب جا بیفته.
رشته را به سه قسمت یا دو قسمت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم. ممکن است کمتر از یک بسته استفاده بشه (چون بعد پخت رشته آش سفت میشه).
بعد از اضافه کردن رشته، نمک آش را اندازه میکنیم و مقدار چند قاشق کشک را که با آب جوش حل میکنیم و به آش اضافه میکنیم. (این مرحله دلخواه است).
سیر داغ و نعناع داغ را درست میکنیم و مقدار چند قاشق به آش مون اضافه میکنیم و در آخر با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین میکنیم.
نکات و فوت فنهای آش رشته:
- اگر وقت کافی برای خیساندن حبوبات نداشتید میتوانید یک خیار نصف کرده را داخل آب حبوبات بزارید تا نفخ شون رو از بین ببره.
- برای لعاب بیشتر آش میتوانید ۲ قاشق غذا خوری آرد با آب باز کنید و به آش اضافه کنید.
- میتوانید به جای اضافه کردن آب از آب قلم نیز استفاده کنید.
- برای تیره نشدن رنگ آش حبوبات را جداگانه بپزید.
- اگر بعد از اتمام پخت، آش شما سفت بود ۱ لیوان آب جوشیده اضافه کنید.