نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه نان برشته با پنیر خامه ای و گوجه
از نان برشته با پنیر خامهای و گوجه خشک میتوان به عنوان یک پیشغذای خوشمزه استفاده کرد، این پیشغذا خوشطعم سریع و آسان برای آشپزی است.
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه نان برشته با پنیر خامهای:
- نان فرانسوی: یک عدد (ورقهای شده)
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای: 1 بسته (دمای اتاق)
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- گوجه: 1 لیوان (خشکشده با روغنزیتون)
روش آمادهسازی نان برشته با پنیر خامهای:
- ابتدا نان را به کره آغشته کنید سپس آن را داخل سینی فر (دارای کاغذ روغنی) بگذارید.
- سینی فر را داخل فر با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه قرار دهید.
- نان را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
- پنیر خامهای را با پودر سیر مخلوطکنید.
- مخلوط پنیر خامهای را روی نان برشتهشده بخش کنید سپس روی آن گوجه خشک پخشکنید.
- اکنون نان برشته با پنیر خامهای و گوجه خشک آماده سرو است.
نوش جان 😉