نان، کیک و شیرینی

شیرینی عسلی؛ طرز تهیه شیرینی عسلی گردویی

مواد لازم شیرینی عسلی گردویی:

  • آرد برنج: ۱ پیمانه
  • پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر قند: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • کره ذوب شده: ۵۰ گرم
  • پودر گردو: یک دوم پیمانه
  • زعفران حل شده: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • عسل: به میزان لازم

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

طرز تهیه شیرینی عسلی گردویی:

1. ابتدا پودر قند، آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط نمایید. سپس زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و مواد را مخلوط کرده و کم‌کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.

2. حال خمیر را در کیسه نایلون برای ۳۰ دقیقه استراحت بدهید. سپس خمیر را بین دو لایه نایلون با قطر 1 سانتی متر باز کنید.

3. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر گردو تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید. این شیرینی احتیاجی به هیچ‌گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.

نوش جان 😉

1/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا