شیرینی گردویی؛ طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی خوشمزه
![شیرینی گردویی](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/05/maxresdefault-1-1.jpg)
شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است.
مواد لازم شیرینی گردویی:
- زرده تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: ۳ قاشق غذا خوری
- گردوی خرد شده: ۱۵۰ گرم
- وانیل: قدری
- خلال پسته یا پودر پسته: به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی گردویی:
ابتدا فر را روی بیشترین درجه روشن کنید و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه درجه آن را روی ۱۸۰ تنظیم کنید. درب فر کاملاً بسته باشد و سعی کنید در هنگام پخت هرگونه شیرینی در فر را بیجهت باز نکنید و اگر خواستید نگاهی به شیرینی بیندازید از بیرون فر و از پشت شیشه این کار را انجام دهید. مقادیر مواد بالا برای یک سینی فر کافی است.
1. گردو را اندازه یک نخود کوچک خرد کنید و اگر پوستههای نازک گردو در حین خرد شدن به آن اضافه شده جدا کنید.
2. زرده و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه خوب به هم بزنید بعدازاینکه خوب به هم زده شد کاملاً زرده رنگ روشن به خود گرفته و سفت و کشدار میشود. بعد گردوی خرد شده را اضافه کنید و با قاشق زرده و گردو را مخلوط کنید تا تمام گردوها با زرده تخم مرغ آغشته شود.
3. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید (از کاغذ مخصوص الگوی خیاطی و روغن مایع برای چرب کردن استفاده کنید) از مواد با قاشق گلولههایی کوچکتر از یک گردو برداشته و با فاصله در سینی روی کاغذ بچینید و روی آن را خلال یا پودر پسته بریزید.
4. سینی را در پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید بعد از این مدت زیر نان گردویی کمی طلایی میشود و کاملاً پخته شد از فر خارج کنید.
نوش جان 😉