نان، کیک و شیرینی

شیرینی گردویی؛ طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی خوشمزه

شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است.

مواد لازم شیرینی گردویی:

  • زرده تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۳ قاشق غذا خوری
  • گردوی خرد شده: ۱۵۰ گرم
  • وانیل: قدری
  • خلال پسته یا پودر پسته: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گردویی:

ابتدا فر را روی بیشترین درجه روشن کنید و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه درجه آن را روی ۱۸۰ تنظیم کنید. درب فر کاملاً بسته باشد و سعی کنید در هنگام پخت هرگونه شیرینی در فر را بی‌جهت باز نکنید و اگر خواستید نگاهی به شیرینی بیندازید از بیرون فر و از پشت شیشه این کار را انجام دهید. مقادیر مواد بالا برای یک سینی فر کافی است.

1. گردو را اندازه یک نخود کوچک خرد کنید و اگر پوسته‌های نازک گردو در حین خرد شدن به آن اضافه شده جدا کنید.

2. زرده و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه خوب به هم بزنید بعدازاینکه خوب به هم زده شد کاملاً زرده رنگ روشن به خود گرفته و سفت و کشدار می‌شود. بعد گردوی خرد شده را اضافه کنید و با قاشق زرده و گردو را مخلوط کنید تا تمام گردوها با زرده تخم مرغ آغشته شود.

3. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید (از کاغذ مخصوص الگوی خیاطی و روغن مایع برای چرب کردن استفاده کنید) از مواد با قاشق گلوله‌هایی کوچک‌تر از یک گردو برداشته و با فاصله در سینی روی کاغذ بچینید و روی آن را خلال یا پودر پسته بریزید.

4. سینی را در پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید بعد از این مدت زیر نان گردویی کمی طلایی می‌شود و کاملاً پخته شد از فر خارج کنید.

نوش جان 😉

4.3/5 - (3 امتیاز)
منبع
wikipediawikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا