نان و شیرینی

باسلوق؛ طرز تهیه باسلوق گردویی خانگی

باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه و ملایر و اراک است که در این شهر تولید می‌شود. برای تهیه این شیرینی از دوشاب (شیره انگور)، نشاسته، مغز بادام یا مغز هستهٔ شیرین زردآلو و ادویه استفاده می‌شود.

مواد لازم باسلوق:

  • پودر نارگیل: ۱۵۰ گرم
  • مغز گردو: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: یک قاشق چایخوری
  • آب سرد: دو لیوان
  • گلاب: نصف لیوان شکر ۲۰۰ گرم
  • نشاسته: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه باسلوق:

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملاً حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود. وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می‌گذاریم تا خنک شود.

وقتی خنک شد آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سفت شود بعد اندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می‌دهیم و بعد بصورت لوله‌هایی به قطر ۳ سانتیمتر درآورده و در پودر نارگیل می‌غلطانیم و با مغز گردو تزئین می‌کنیم.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا