نان، کیک و شیرینی

بیسکویت معطر؛ طرز تهیه بیسکویت معطر خوشمزه

مواد لازم بیسکویت معطر:

  • آرد شیرینی الک شده: ۲ پیمانه
  • شکر یا پودر قند: سه چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ: یک عدد (زرده و سفیده جدا شود زرده در داخل مواد و سفیده برای روی خمیر استفاده می‌شود)
  • روغن یا کره: سه چهارم پیمانه
  • دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • جوز هندی: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • وانیل: کمی
  • نمک: کمی
  • بادام و پسته خرد شده: برای تزیین

طرز تهیه بیسکویت معطر:

کره و شکر را خوب بزنید تا سفید شود زرده تخم مرغ را هم اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم. کم‌کم آرد، نمک، وانیل، جوز هندی و دارچین را هم اضافه کرده خوب ورز می‌دهیم تا بصورت خمیر صاف و یکنواخت درآید.

سطح صافی را آرد پاشیده خمیر را به قطر ۴ میلی‌متر باز می‌کنیم. بر روی خمیر با برس سفیده تخم مرغ را که کمی بهم زده‌ایم را روی سطح خمیر می‌مانیم. سپس خمیر را با کارد بصورت مستطیل یا مربع تقسیم می‌کنیم. بر روی نیمی از قطعات بادام خرد شده و بر روی نیمی دیگر پسته خرد شده می‌ریزیم. سینی فر را کمی چرب کرده و قطعات شیرینی را روی سینی فر می‌چینیم سپس در فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌پزیم.

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا