نان، کیک و شیرینی

ترافل شکلات؛ طرز تهیه ترافل شکلات بادامی

مواد لازم ترافل شکلات بادامی:

برای ۲۰–۲۵ دانه

نام مادهٔ غذاییمقدار
خامه برای تهیه گاناش۷۵ میلی‌لیتر
شیر۱۰ میلی‌لیتر
شکلات شیرین کاملاً خرد شده، برای داخل گاناش۱۵۰ گرم
خمیر پرالین بادام۵۰ گرم
شکلات شیرین تمپرینگ شده، برای پوسته خارجی شکلاتبطور دقیق مشخص نیست ولی برای سهولت کار حدود ۵۰۰–۳۰۰ شکلات تمپرینگ شده. احتمالاً در حدود ۲۵۰ به مصرف می‌رسد و مقداری باقی می‌ماند.
کاکائوبرای پاشیدن بر روی یا غلتاندن شکلات در آن در آخر کار

طرز تهیه ترافل شکلات بادامی:

۱. داخل کاسه‌ای کوچک خامه و شیر را در داخل ماکروویو یا با استفاده از چراغ گاز می‌جوشانیم و بعد از اینکه از روی شعله برداشتیم، داخل ظرفی که ۱۵۰ گرم شکلات خرد شده در آن قرار دارد ریخته و شکلات را مرتب بهم زده تا در خامه حل شود. وقتی شکلات کاملاً حل شد خمیر پرالین بادام را به آن اضافه کرده بهم می‌زنیم.

۲. مایه را در دمای ۲۰ درجه اتاق می‌گذاریم بماند تا به حدی سفت شود که مناسب ریختن در قیف قنادی شود.

۳. مایه را داخل قیف قنادی با سرقیفی به قطر یک سانتیمتر می‌ریزیم. روی یک ظرف صاف کاغذ روغنی را پهن کرده مایه را توسط قیف در روی این کاغذ بصورت لوله مانند می‌ریزیم. می‌گذاریم داخل یخچال تا کاملاً سرد شود. پس از نیم تا یک ساعت آن را از یخچال بیرون آورده هر لوله را با کارد به قطعات کوچک ۳ سانتیمتری تقسیم می‌کنیم. سپس کف دست را به پودر قند آغشته کرده هر قطعه را در دست گرفته آن را بصورت کاملاً گرد شکل داده و دوباره بر روی کاغذ برمی‌گردانیم. سپس کف دست را شکلات تمپر شده ریخته هر قطعه گرد را با چرخاندن در کف دست به شکلات تمپر شده آغشته می‌کنیم. سپس این شکلات‌ها را حداکثر ۳ تا ۴ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود.

همچنین بخوانید: نحوه تمپرینگ شکلات (گرمادهی شکلات) مرحله به مرحله

۴. این قطعه‌ها را دانه‌دانه در شکلات تمپری (ترجیحاً شکلات سفید) که به شکل مایع است فرو می‌کنیم. بعد از درآوردن از شکلات تمپر بر روی شکلات‌ها کاکائو الک می‌کنیم. سپس بر روی سطحی پوشیده شده با کاغذ روغنی شکلات را سرد می‌کنیم.

توجه: بجای خمیر پرالین بادام می‌توان خمیر پرالین فندق بکار برد. پرالین فندق بسیار خوش طعم است.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا