خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت + فوت و فن خورش بامیه

مناسب برای: 4 نفر

زمان پخت و انتظار: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه با گوشت:

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت:

  1. ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیاز رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.
  2. وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه‌جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد، لیمو عمانی را با پوست قطعه‌قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.
  3. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم‌های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورش به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه‌ها له نشوند.
  4. در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.

خورش بامیه با گوشتنکاتی برای خوشمزه تر کردن خورش بامیه

فوت و فن خورشت بامیه خوشمزه

  1.  زعفران باعث خوشمزه تر شدن خورش بامیه می‌شود.
  2. بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل‌تر پخته شده باشد.
  3. در بعضی استان‌ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمر هندی یا رب انار استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان به جای آبغوره از غوره تازه یا غوره منجمد شده استفاده کرد.
  4. به جای آبغوره، می‌توانید آلو زرد به خورش اضافه کنید تا طعم خورشتان بجای ترش شدن ملس باشد.
  5. برای خوش رنگ تر شدن خورش می‌توانید یکی دو گوجه تفت داده شده را همراه با بامیه اضافه کنید.
  6. برای جلوگیری از لیز شدن خورشت در هنگام پخت، مقداری از دم بامیه را بگذارید.
  7.  بعد از اینکه بامیه را به مواد اضافه کردید خورشت را زیاد از حد روی گاز نگذارید تا له شوند، زیرا باعث لزج شدن خورشت در هنگام پخت می‌شود.
  8. همچنین سرخ کردن بامیه‌ها باعث جلوگیری از لیز شدن آن‌ها در خورشت می‌شود.
  9. سعی کنید خورشت بامیه را به صورت تازه مصرف نمایید. چون چند بار گرم کردن خورشت بامیه، باعث لزج شدن آن می‌شود.
  10.  یکی دیگر از راه‌های گرفتن لیزی بامیه‌ها، این است که قبل از مصرف آن‌ها را در آب‌لیمو یا سرکه قرار دهید.
  11. برای اینکه بامیه‌ها زیاد وا نروند آن‌ها را زیاد هم نزنید.
  12. دقت کنید آب خورشت را از همان اول به اندازه کافی بریزید و مدام آب خورشت را کم‌وزیاد نکنید تا خورشت از ریخت و قیافه بیفتد.
  13. حرارت زیر خورشت را کم کنید تا بامیه‌ها وا نروند.
منبع
namnakگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن