خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم:

  • گوشت خورشی (در صورت تمایل گوشت مرغ): ۳۰۰ گرم
  • گل کلم کوچک: ۱ عدد (کوچک)
  • لپه: یک‌چهارم پیمانه
  • پیاز سرخ شده: ۳ الی ۴ قاشق
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش گل کلم:

  1. گوشت را به قطعات دلخواه تقسیم می‌کنیم و در روغن با پیاز خردشده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید. سپس کمی آب اضافه کنید تا پخته شود.
  2. گل کلم را به اندازه‌های گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید. کسانی که غذای سرخ‌کردنی دوست ندارند و یا از روغن پرهیز می‌کنند می‌توانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند.
  3. لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود. اواسط پخت لیموعمانی و نمک را هم اضافه کنید.
  4. وقتی‌که لیموعمانی نرم شد رب گوجه‌فرنگی و گل کلم را اضافه کنید. گل کلم خیلی زود پخته و نرم می‌شود سعی کنید به‌قدری آن را بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش‌خوری تکه‌تکه و له نشود
  5. آخر از همه پیازداغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است.

نوش جان 😉

1/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا