خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم:

  • گوشت خورشی (در صورت تمایل گوشت مرغ): ۳۰۰ گرم
  • گل کلم کوچک: ۱ عدد (کوچک)
  • لپه: یک‌چهارم پیمانه
  • پیاز سرخ شده: ۳ الی ۴ قاشق
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق
  • نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه خورش گل کلم:

  1. گوشت را به قطعات دلخواه تقسیم می‌کنیم و در روغن با پیاز خردشده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید. سپس کمی آب اضافه کنید تا پخته شود.
  2. گل کلم را به اندازه‌های گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید. کسانی که غذای سرخ‌کردنی دوست ندارند و یا از روغن پرهیز می‌کنند می‌توانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند.
  3. لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود. اواسط پخت لیموعمانی و نمک را هم اضافه کنید.
  4. وقتی‌که لیموعمانی نرم شد رب گوجه‌فرنگی و گل کلم را اضافه کنید. گل کلم خیلی زود پخته و نرم می‌شود سعی کنید به‌قدری آن را بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش‌خوری تکه‌تکه و له نشود
  5. آخر از همه پیازداغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا