نان، کیک و شیرینی

رویال آیسینگ؛ طرز تهیه رویال آیسینگ یا یخ‌چینه مجلل

یخ‌چینه مجلل یا رویال آیسینگ (به انگلیسی: Royal icing) نوعی یخ‌چینه یا پوشش کرمی روی شیرینیِ سفید و سفت است که از بهم زدن سفیدهٔ تخم مرغ و شکر قنادی یا آیسینگ شوگر و در برخی مواقع با لیمو یا آبلیمو تهیه می‌شود.

تبلیغات

مواد لازم رویال آیسینگ:

مواد لازم برای تهیه ۵۷۰ گرم رویال آیسینگ:

نام مادهٔ غذایی مقدار
سفیده تخم مرغ ۲عدد در حدود ۷۰-۶۰ گرم
آبلیمو یک قاشق چایخوری یا ۵ میلی‌لیتر
شکر قنادی یا شکری که آسیاب شده و از الک ریز گذرانده شده باشد. ۵۰۰ گرم. با این مقدار شکر سفت‌ترین نوع آیسینگ برای نگه داشتن دیوارهای خانه زنجبیلی به دست می‌آید. بنابر طریق استفاده میزان شکر را می‌توان کم کرد یا پس از چسباندن دیوار و پشت بام به باقیمانده آیسینگ سفیده افزود تا نرم تر شود.
گلیسیرین (گلیسیرین را می‌توان از داروخانه تهیه کرد) ۵ گرم یا یک قاشق چایخوری

طرز تهیه رویال آیسینگ:

بیسکویتی که با رویال آیسینگ رنگ شده تزیین شده است. برای تزیین بیسکویت به رویال رقیق‌تری نیاز است و باید از مقدار شکر دستور کاسته شود.

۱. در یک ظرف کاملاً تمیز و خشک سفیده تخم مرغ و آبلیمو را می‌ریزیم و بهم می‌زنیم تا تمام آن تبدیل به کف‌های ریز شود.

۲. شکر قنادی یا شکر آسیاب شده را کم‌کم به سفیده اضافه می‌کنیم. نباید مقدار زیادی از شکر را در مدت کمی به سفیده اضافه کرد و روش افزودن در چندین نوبت و با مقادیر کم است.

تبلیغات

۳. گلیسیرین را هم اضافه کرده انقدر بهم می‌زنیم که رویال آیسینگ بر سر همزن بصورت قله در بیاید. رویال چنان سفت است که همزن برقی به سختی می‌چرخد. با این دستور رویال سفت ترین نوع آیسینگ به دست می‌آید. ممکن است در آخرین مراحل و با افزودن شکر تخم مرغ همزن برقی از چرخیدن بایستد در اینصورت می‌توان از چنگال برای بهم زدن استفاده کرد. بعد از استفاده این آیسینگ سفت برای چسباندن دیوارها به زمینه، می‌توان باقیمانده را با افزودن کمی سفیده و بهم زدن مایه نرم‌تر کرد. در صورت نیاز به رویال رقیق از مقدار شکر باید کاسته شود. رویال آیسینگ را می‌توان در ظرف کاملاً سربسته به مدت سه روز نگهداری کرد.

1/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا