پیش غذا

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مقوی

سوپ مرغ یکی از سوپ‌های خوشمزه و مفیدی است که علاوه بر اینکه برای درمان بیماران استفاده می‌شود به‌عنوان پیش‌غذا هم از آن استفاده می‌شود. سوپ مرغ یک سوپ کاملاً سالم و مقوی است و به همین جهت برای تقویت بیماران مناسب است.

تبلیغات

سوپ مرغ را با مواد متفاوتی می‌توانید تهیه کنید. ما در این مطلب دستور آشپزی یکی از متداول‌ترین سوپ‌های مرغ را برای شما آماده کرده‌ایم که با موادی مانند گوشت مرغ، سیب‌زمینی، هویج، پیاز و سبزیجات معطر تهیه می‌شود.

با موادی که در این دستور آشپزی قرارگرفته است می‌توانید برای ۴ نفر سوپ مرغ تهیه کنید. درصورتی‌که می‌خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ مرغ تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ مرغ:

  • سینه مرغ: ۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • لیموترش: ۱ عدد
  • هویج متوسط: ۲ عدد
  • روغن مایع: به‌اندازه کافی
  • سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد
  • جعفری خردشده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به‌اندازه کافی

طرز تهیه سوپ مرغ:

ابتدا ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس مرغ را به همراه مقداری زردچوبه اضافه کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بماند تا علاوه بر اینکه مرغ نیم‌پز شود و بوی زهمش نیز گرفته شود.

تبلیغات

در مرحله بعد پوست پیاز و سیر را بگیرید و به‌صورت ریز خردکنید سپس قابلمه‌ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته‌اید را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. در ادامه سیر و پیاز خردشده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید.

پس‌ازاینکه سیر و پیاز کمی نرم شدند مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه به خورد سیر و پیاز برود. حالا مرغ را به‌صورت دلخواه (نگینی یا ریش‌ریش) خردکنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید سپس کمی تفت دهید.

در مرحله بعدی ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید مرغ بپزد. پس از گذشت این زمان هویج‌ها را به‌صورت نگینی خردکنید و به قابلمه اضافه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا هویج‌ها هم بپزند سپس سیب‌زمینی‌ها را خردکنید و اضافه کنید.

دلیل اینکه سیب‌زمینی را از هویج دیرتر اضافه می‌کنیم این است که اگر هم‌زمان با هویج اضافه کنیم سیب‌زمینی زودتر می‌پزد و له می‌شود. حالا جعفری خردشده را اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل سوپ را اندازه می‌کنیم.

در پایان پس‌ازاینکه سبزی سوپ به‌طور کامل پخت آن را از روی حرارت برمی‌داریم و با جعفری خردشده تزیین می‌کنیم. آب لیموترش را می‌توانیم در اواخر پخت سوپ بعد از اضافه کردن جعفری اضافه کنیم یا اینکه در زمان سرو اضافه کنیم.

تبلیغات

نکات پخت سوپ مرغ

لعاب سوپ

سوپ مرغ به دلیل اینکه هیچ موادی ندارد که باعث لعاب شود ممکن است کمی آبکی می‌شود. برای جلوگیری از آبکی شدن سوپ مرغ می‌توانید مقدار کمی رشته سوپی به آن اضافه کنید. یک‌مشت رشته سوپی را به‌صورت خیلی ریز خردکنید و در اواسط پخت به سوپ اضافه کنید.

رنگ سوپ

رنگ سوپ مرغ به دلیل اینکه به‌جز زردچوبه هیچ رنگ دهنده‌ای به آن اضافه نمی‌کنیم زردرنگ می‌شود. درصورتی‌که می‌خواهید سوپ شما رنگ بهتری داشته باشد ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را با روغن تفت دهید و در اواسط پخت سوپ به آن اضافه کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش

مشاهده آموزش
منبع
parsiday

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا