غذاها

طرز تهیه برنج چینی با سبزیجات و مرغ

برنج چینی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سرشار از مواد غذایی مفید برای بدن است. این غذا از غذاهای چینی محسوب می‌شود.

ملل: آسیایی

زمان آماده‌سازی: 45 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه برنج چینی با سبزیجات:

  • برنج: 2 لیوان – پخته‌شده (آبکش یا دمی)
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد – نگینی شده
  • سیر: 2 حبه – نگینی شده
  • روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • هویج: 2 عدد – رنده شده
  • نخودفرنگی: نصف لیوان – آب‌پز شده
  • ذرت: 1 لیوان
  • سس سویا: 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • سینه مرغ: 2 عدد (آب‌پز شده و خردشده نگینی)

روش آماده‌سازی برنج چینی با سبزیجات:

  1. ابتدا روغن را در قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت گرم‌کنید.
  2. پیاز، سیر و سینه مرغ آب‌پز شده را در قابلمه بریزید و به مدت 3 دقیقه تف بدهید.
  3. سپس نخودفرنگی، هویج و ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  4. برنج، سس سویا، روغن کنجد و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید پخته شود.
  5. غذا را به‌صورت گرم در ظرف سرو بریزید. برای تزیین می‌توانید از پیاز سبز خردشده استفاده نمایید.

نوش جان😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا