غذاها

طرز تهیه پیتزا با پنیر موزارلا و ریحان خانگی

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه پیتزا با موزارلا و ریحان:

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

  • آب ولرم: 600 ملی لیتر
  • آرد: 7 لیوان
  • مایه‌خمیر آماده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 و نیم قاشق چای‌خوری
  • شکر: 2 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه ملات پیتزا:

  • سس پیتزا: 2 لیوان
  • پنیر موزارلا: 2 لیوان (رنده شده)
  • زیتون سبز: نصف لیوان (ورقه‌ای شده)
  • ریحان: نصف لیوان (تازه)

روش آماده‌سازی پیتزا با موزارلا و ریحان:

  1. ابتدا مایه‌خمیر آماده را با آب ولرم در ظرفی مخلوط‌کنید سپس آن را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
  2. آرد را در ظرفی بزرگ قرار دهید سپس مایه‌خمیر، شکر، نمک و روغن را به آن اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه ورز دهید تا زمانی که خمیری یکدست و نرم حاصل شود.
  3. ظرفی را با روغن‌زیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید سپس به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  4. خمیر را 4 قسمت کنید.
  5. خمیر را روی سطح پاشیده شده از آرد پهن کنید سپس با غلتک چوبی خمیر را نازک‌کنید.
  6. سینی فر را با  روغن چرب کنید سپس روی آن کمی آرد بپاشید (برای جلوگیری از چسبیده شدن خمیر به سینی فر).
  7. خمیر را در سینی فر قرار دهید سپس به ترتیب سس پیتزا، زیتون، پنیر موزارلا و ریحان روی خمیر بریزید.
  8. سینی فر را در فر به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه قرار دهید.
  9. پیتزا را برش دهید و داغ سرو کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا