غذاها
طرز تهیه پیتزا با پنیر موزارلا و ریحان خانگی
![پیتزا با پنیر موزارلا](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/Pizza-with-mozzarella-cheese-basil-and-olives.jpg)
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه پیتزا با موزارلا و ریحان:
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
- آب ولرم: 600 ملی لیتر
- آرد: 7 لیوان
- مایهخمیر آماده: 3 قاشق غذاخوری
- روغنزیتون: 6 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
- شکر: 2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ملات پیتزا:
- سس پیتزا: 2 لیوان
- پنیر موزارلا: 2 لیوان (رنده شده)
- زیتون سبز: نصف لیوان (ورقهای شده)
- ریحان: نصف لیوان (تازه)
روش آمادهسازی پیتزا با موزارلا و ریحان:
- ابتدا مایهخمیر آماده را با آب ولرم در ظرفی مخلوطکنید سپس آن را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
- آرد را در ظرفی بزرگ قرار دهید سپس مایهخمیر، شکر، نمک و روغن را به آن اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه ورز دهید تا زمانی که خمیری یکدست و نرم حاصل شود.
- ظرفی را با روغنزیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید سپس به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
- خمیر را 4 قسمت کنید.
- خمیر را روی سطح پاشیده شده از آرد پهن کنید سپس با غلتک چوبی خمیر را نازککنید.
- سینی فر را با روغن چرب کنید سپس روی آن کمی آرد بپاشید (برای جلوگیری از چسبیده شدن خمیر به سینی فر).
- خمیر را در سینی فر قرار دهید سپس به ترتیب سس پیتزا، زیتون، پنیر موزارلا و ریحان روی خمیر بریزید.
- سینی فر را در فر به مدت 15 دقیقه در دمای 200 درجه قرار دهید.
- پیتزا را برش دهید و داغ سرو کنید.
نوش جان 😉