دسر

موس پشن فروت؛ طرز تهیه موس پشن فروت مجلسی

موس پشن فروت با استفاده از مرنگ ایتالیایی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای مرنگ ایتالیایی:

نام مادهٔ غذاییمقدار
سفیده تخم مرغ۶۵ گرم یا تقریباً معادل سفیدهٔ دو تخم مرغ
شکر داخل سفیده۱۵ گرم
آب برای شربت۳۵ میلی لیتر
شکر برای شربت۱۱۰ گرم

۱. ۱۵ گرم شکر و سفیده را با همزن برقی بهم می‌زنیم تا سفیده تقریباً سفت شود و از ظرف نریزد ولی نه به حدی که شیار همزن بر روی آن بیفتد.

۲. آب و ۱۱۰ گرم شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد وقتی دمای آن به ۱۲۰–۱۱۸ درجه رسید، گاز را خاموش می‌کنیم.

۳. شربت را به‌تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کرده با سرعت زیاد بهم‌می‌زنیم تا کاملاً سفت شود.

مواد لازم برای موس پشن فروت:

نام مادهٔ غذاییمقدار
زردهٔ تخم مرغیک عدد
شکر۱۰ گرم
سس میوه گل‌ساعتی (پشن فروت) یا هر نوع سس میوهٔ دیگر۵۰ گرم
ژلاتین تخته‌ای یا پودری۲ گرم
خامه زده شده۱۴۰ گرم
مرنگ ایتالیایی۳۰ گرم

طرز تهیه موس پشن فروت:

۱. ژلاتین تخته‌ای را در آب سرد قرار می‌دهیم در صورت استفاده از پودر آن در آب سرد خیس می‌کنیم. زرده و شکر را بهم می‌زنیم تا زرده سفید و سفت شود.

۲. سس میوه پشن فروت یا سس زردآلو یا هر نوع سس میوهٔ دیگر را در داخل قابلمه کوچکی به جوش می‌آوریم. سپس آن را کم‌کم به زرده تخم مرغ سفت شده اضافه می‌کنیم.

۳. سس و زرده سفت شده را به قابلمه برگردانده قابلمه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و بهم می‌زنیم تا حرارت مایه به ۸۲ درجه برسد.

۴. وقتی درجه مایه به ۸۲ درجه رسید آن را از روی حرارت برداشته و ژلاتین تخته یا پودری را که قبلاً خیس کرده‌ایم، به مایه اضافه می‌کنیم بهم می‌زنیم تا ژلاتین در آن حل شود. سپس ظرف را در داخل آب یخ قرار داده تا سرد شود.

۵. خامه را می‌زنیم تا سفت شود. مرنگ ایتالیایی را به خامه افزوده به آرامی بهم می‌زنیم. سپس مایه سرد شده را هم به آن افزوده و به آرامی با لیسک بهم می‌زنیم.

۶. موس را بر روی موس قبلی ریخته و روی آن را با کاردک کرم‌مالی کاملاً صاف می‌کنیم. قالب را نصف روز در یخچال قرار می‌دهیم تا موس دوم نیز سفت شود.

4.5/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا