غذاها

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی با پنیر موزارلا

پیتزای ایتالیایی با پنیر یکی از غذاهای متداول و رایج در ایتالیا محسوب می‌شود، زیرا غذایی آسان و سریع برای آشپزی است و طعمی خوش‌مزه دارد.

تبلیغات

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

مواد لازم برای تهیه پیتزای ایتالیایی:

  • خمیر پیتزا: 120 گرم
  • سس گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا: 170 گرم
  • پنیر بز: 90 گرم
  • گوجه: 5 ورقه
  • رزماری: 10 گرم

روش آماده‌سازی پیتزای ایتالیایی:

  1. ابتدا سینی فر را با روغن چرب کنید سپس روی آن آرد بپاشید.
  2. خمیر را در سینی فر پهن کنید.
  3. سس گوجه را روی آن بریزید سپس پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید.
  4. ورقه‌های گوجه را روی آن پخش‌کنید.
  5. روی هر ورقه از گوجه پنیر بز بریزید.
  6. رزماری را روی آن بپاشید.
  7. پیتزا را داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا