غذاها

ژیگو؛ طرز تهیه ژیگو گوشت گوساله مجلسی

ژیگو (به فرانسوی: Gigot) یک غذای گوشتی کشور فرانسه است. گوشت ژیگو باید نرم و از ران گوسفند یا گوساله جوان باشد. ژیگو را با روغن، نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه ژیگو:

  • ران گوساله جوان: ۲ کیلو
  • سیر: یک بوته
  • نمک: قدری
  • فلفل: قدری
  • روغن: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • هویج: دو عدد متوسط

طرز تهیه ژیگو:

1. گوشت گوساله جوان را پاک کرده و دو طرف آن را با نوک کارد سوراخ می‌کنیم. هویج و سیر را پوست کنده به درازا می‌بریم. هویج و سیر را داخل سوراخ‌ها قرار می‌دهیم.

2. نمک و فلفل را به گوشت می‌زنیم با نخ کلفتی گوشت را خوب می‌بندیم و روغن روی گوشت می‌ریزیم. گوشت را در کاغذ آلومینیم می‌پیچیم در فر ۳۰۰ درجه به مدت ۲ ساعت می‌گذاریم.

3. گوشت که پخته شد کاغذ را از دور گوشت باز کرده می‌گذاریم برای نیم ساعت دیگر روی گوشت خوب برشته و طلایی شود، هر ۵ دقیقه باید یک مرتبه روی گوشت را از روغنی که در ته ظرف است بریزیم تا روی گوشت خشک و تیره رنگ نشود. اگر بخواهیم گوشت ژیگو را به برش‌های نازک ببریم حتماً باید سرد شود.

نکته:

  • اگر خواستیم گوشت را گرم و با سس سر میز ببریم باید پس از خنک شدن و بریدن دو مرتبه برش‌ها را در ظرفی چیده بگذاریم گرم شود و سس را برای روی آن آماده کنیم.
  • سسی که برای این نوع گوشت تهیه می‌کنیم باید سس قهوه ساده یا آبی که از گوشت خودش به دست می‌آید و یا آب استخوان باشد.
  • در انتخاب گوشت باید دقت نمود و اگر از گوشت گاو استفاده نمودیم باید مدت پخت بیشتری در نظر بگیریم.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا