غذاها
طرز تهیه نودل با گوشت گاو
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم
گوشت گاو: 250 گرم (بدون چربی – چرخ کرده)
نودل سفید: 3 بسته
زنجبیل: به میزان لازم – ترجیحا تازه و رنده شده
تبلیغات
سیر: 3 حبه (آسیاب شده)
ادویه پنجگانه (فلفل سیاه – دارچین – رازیانه – میخک – بادیان ستاره ای): 1 قاشق چایخوری
فلفل تند: 1/4 قاشق چایخوری
نخود فرنگی: 225 گرم
عصاره یا آب گوشت گاو: 400 میلی لیتر
تبلیغات
سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
روغن کنجد: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان دلخواه (خرد شده – بدون دانه)
روش آماده سازی و طبخ
- ماهیتابه ای نچسب را روی حرارت قرار دهید و گوشت گاو را بدون استفاده از روغن در ماهیتابه تف دهید، به صورتی که سرخ شود.
- در همین حین، نودل را آبپز کنید (بر اساس دستور پخت حک شده روی بسته بندی).
- زنجبیل، سیر، ادویه پنجگانه، فلفل تند و نخود فرنگی را به گوشت گاو اضافه کنید و تا زمانی که رنگ نخود فرنگی تغییر کند بگذارید تف بخورد.
- خورش گاو را به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله نودل و سس سویا را نیز به آن بیفزایید.
- به خورش زمان دهید تا گوشت آن به خوبی بپزد. آن را در ظرفی جداگانه سرو کرده و با روغن کنجد و فلفل قرمز خرد شده تزیین نمایید.
نودل با گوشت گاو آماده پذیرایی و مصرف است.
تبلیغات