غذاها

طرز تهیه آش آبغوره همدان خوشمزه

آش آبغوره یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

مواد لازم آش آبغوره:

  • بلغور (از شب قبل) خیس خورده: ۱ لیوان
  • برنج خیس خورده: نصف لیوان
  • لپه خیس خورده: نصف لیوان
  • گوجه فرنگی: ۵-۶ عدد پوست کنده و خرد شده
  • پیاز خرد شده: ۱ عدد
  • سیر: ۵-۶ حبه خرد شده
  • گوشت چرخ شده و سرخ شده با ۱ عدد پیاز رنده شده: ۲۵۰ گرم
  • آب: ۸ لیوان
  • سبزی آش: نیم کیلو
  • آبغوره: نصف لیوان (بستگی به ذائقهٔ خودتون داره)
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش آبغوره:

بلغور و برنج و لپه را با آب می‌گذاریم تا بپزد وقتی خوب پخته شد گوشت و پیاز سرخ شده را اضافه می‌کنیم و بعد از ۱۰ دقیقه رب گوجه پیاز خام و سیر را اضافه می‌کنیم و دوباره پس از ۱۰ دقیقه سبزی آش و گوجه فرنگی و بلغور را اضافه می‌کنیم وقتی گوجه و سبزی پخت آش آماده است. می‌توان آن را با آبغوره صرف کرد.

نوش جان 😉

1.5/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksbeytooteگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا