غذاها

طرز تهیه آش آماج همدان خوشمزه و مجلسی

آش آماج یکی از غذاهای محلی استان همدان است.

تبلیغات

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم آش آماج همدان:

  • آماج: ۱ پیمانه
  • سبزی آش (تره، پیازچه): ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • عدس: ۱۵۰ گرم
  • لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان دلخواه

طرز تهیه آش آماج همدان:

  1. لوبیای چشم بلبلی را که از شب قبل خیس نموده‌اید با ۱ لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
  2. عدس را اضافه نمایید و بعدازآن که عدس کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت داده‌اید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.
  3. بعد از چند جوش ۲ پیمانه آب سرد ریخته و آماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا آماج‌ها به هم نچسبند.
  4. بعد از ۱۰ دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخم‌مرغ را بشکنید و کم‌کم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود.
  5. سپس در ظرف سرو کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا