غذاها
طرز تهیه آش آماج همدان خوشمزه و مجلسی
آش آماج یکی از غذاهای محلی استان همدان است.
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم آش آماج همدان:
- آماج: ۱ پیمانه
- سبزی آش (تره، پیازچه): ۵۰۰ گرم
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر: ۳ حبه
- عدس: ۱۵۰ گرم
- لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم
- تخممرغ: ۱ عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان دلخواه
طرز تهیه آش آماج همدان:
- لوبیای چشم بلبلی را که از شب قبل خیس نمودهاید با ۱ لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
- عدس را اضافه نمایید و بعدازآن که عدس کمی نرم شد پیاز داغ را که با زردچوبه تفت دادهاید به همراه سبزی و سیر داغ اضافه نمایید.
- بعد از چند جوش ۲ پیمانه آب سرد ریخته و آماج را اضافه کنید مرتب هم بزنید تا آماجها به هم نچسبند.
- بعد از ۱۰ دقیقه نمک و فلفل آش را اندازه کنید، تخممرغ را بشکنید و کمکم اضافه نموده و هم بزنید تا پخته شود.
- سپس در ظرف سرو کشیده، روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات