غذاها

طرز تهیه آش اوماج؛ غذای محلی کرمان

آش اوماج از غذاهای محلی استان کرمان است.

تبلیغات

مناسب برای: 6 نفر

زمان آماده سازی و پخت: 3 ساعت و نیم

مواد لازم آش اوماج کرمان:

  • چغندر: نیم کیلو
  • عدس: دو لیوان
  • پیاز: دو عدد
  • آرد گندم: نیم کیلو
  • سیاه‌ دانه، می‌تخم، کسرک و زیره: یک قاشق سوپ­خوری
  • نعناع داغ، تلف (قره‌قروت) یا سرکه: به عنوان چاشنی
  • سبزی شامل اسفناج، جعفری و گشنیز: به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • نعناع داغ: برای تزیین

طرز تهیه آش اوماج کرمان:

  1. عدس را بشویید و به مدت 1 ساعت در آب گرم خیس دهید.
  2. سبزی‌ها را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از خشک شدن آبش، آن را خرد کنید.
  3. چغندر را هم تمیز بشویید و پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید و به همراه عدس خیس‌خورده و 3 لیتر آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
  4. 1 عدد پیاز خرد شده را به همراه سبزی و نمک در حین پخت به عدس و چغندر اضافه کنید.
  5. بعد از پخته شدن سبزی، زیره ، میتخم، کسرک و سیاه‌ دانه را هم داخل قابلمه بریزید تا با بقیه مواد پخته شوند.
  6. آرد را هم با یک کاسه آب مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا گلوله‌ای نداشته باشد.
  7. سپس کم‌کم به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. تا آش رقیق شود.
  8. در تابه‌ای مقداری روغن می‌ریزیم و 1 عدد از پیازها را خرد می‌کنیم و به همراه مقداری زردچوبه و فلفل داخل آن تفت می‌دهیم.
  9. بعد پیاز سرخ شده را داخل آش می‌ریزیم.
  10. در این زمان اوماچ را به مدت 15 دقیقه مدام هم بزنید تا سفت نشود و ته نگیرد.
  11. از مقداری سرکه و یا قره قروت هم می‌توانید به عنوان چاشنی آش استفاده کنید.
  12. بعد آش را از روی حرارت بردارید.
  13. آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با نعناع داغ تزیین کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (2 امتیاز)

تبلیغات

منبع
namnakگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا